Voor wie van eenvoud houdt

Huiselijke badkamer met frisse kleuren en een praktische inrichting

Een huiselijke badkamer zorgt voor een persoonlijk accent in een nieuwe of grondig gerenoveerde woning. Met een licht interieur lijkt de ruimte groter. Accessoires in koele blauwtinten creëren een frisse sfeer. De duidelijke lijnen van een functionele inrichting vormen de achtergrond voor de tijdloze elegantie van hoogwaardige mengkranen.

Gezellige badkamer met fris design en moderne badkuipen.
Frisse accenten met pastel en chroom

Een huiselijke badkamer met een licht interieur en functionele inrichting

U wilt in een kleine ruimte in uw woning een huiselijke badkamer met frisse designaccenten inrichten? Kies voor lichte kleuren, om het effect van het daglicht te versterken en de sfeer te laten opleven. Het gebruik van puur wit met hemelsblauwe pasteltinten brengt de kleine plattegrond in evenwicht en verbetert de indruk van de ruimte met het schuine plafond. Het ruimtebesparende ontwerp combineert het bad met een douche. Bij de inrichting geven rechtlijnige vormen en moderne functionaliteit de toon aan. Accessoires voor de douche vinden een plekje in de smalle wandnis en sobere badkamermeubels zorgen voor orde aan de lavabo. Witte tegels en de ovale opzetwaskom zijn elementen van traditioneel badkamerdesign. Decoratieve objecten in frisse blauwtinten en mengkranen in glanzend chroom dienen als blikvanger tegen de klassieke achtergrond.  

Tijdloos design en moderne technologie in de huiselijk ingerichte badkamer

De mengkranen van de hansgrohe serie Focus integreren zich met hun tijdloze design harmonisch in de praktisch ingerichte, huiselijke omgeving. Bij de douche nodigt de elegante Showerpipe van de hansgrohe serie Raindance met zijn grote hoofd- en handdouche uit voor waterplezier. Innovatieve technologie zorgt daarbij voor ergonomisch comfort en een efficiënt gebruik van natuurlijke hulpbronnen.

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt