Licht en huiselijk

Huiselijke badkamer met lichte kleurencombinaties en een natuurlijke inrichting

Een grote ruimte onder het dak biedt plaats aan een huiselijke badkamer. Muren in puur wit en licht hout nemen het daglicht op en versterken het effect ervan. In de uitnodigende sfeer lijkt de rechtlijnige inrichting extra natuurlijk dankzij het levendige houtpatroon. Met de organische combinatie van vorm en functie zorgen de mengkranen voor een modern accent.

Gezellige badkamer met natuurlijke ambiance en nobele baden.
Ruime badkamer met wellnesssfeer

Een badkamer met een open karakter en natuurlijke elegantie

U wilt in uw nieuwe of elegant gerenoveerde woning een huiselijke badkamer met een gezellige sfeer creëren? Gebruik een grote ruimte onder het dak en richt een badkamer in met de uitstraling van een kunstenaarsatelier. De puur wit bepleisterde of betegelde muren en de lichte natuurlijke tinten van de vloerdelen versterken het daglicht. In een charmant interieur maakt de inrichting een lichte en functionele indruk. Badkamermeubels met houtpatroon, accessoires in natuurlijke kleuren en een rustiek tapijt vormen persoonlijke accenten op de heldere, geometrische vormen. De grote ramen doorbreken het schuine plafond en halen de natuur naar binnen. De open verbinding met de slaapkamer laat de verschillende delen van de woning versmelten en benadrukt het huiselijke karakter.

Een badkamer in huiselijke stijl met moderne mengkranen voor efficiënt waterplezier

Met hun precieze en natuurlijke design zorgen de mengkranen van de hansgrohe serie Talis voor levendige accenten in de huiselijke badkamer. In de lichte inrichting met rechte lijnen komen de glanzend chromen oppervlakken elegant tot hun recht. Aan het wasbekken regelt u het water met een intuïtieve drukknop (Select). Achter de zeer dunne glazen panelen heeft de douche zijn plaats gekregen. De grote hoofddouche en de handdouche van de serie Raindance verwennen iedereen met afwisselend en comfortbel doucheplezier.

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt