Voor familiemensen

Huiselijke badkamer met moderne inrichting voor eigentijds waterplezier

Een huiselijke badkamer biedt ontspannen waterplezier voor het hele gezin. Aardse pasteltinten en natuurlijke materialen zorgen voor een warme sfeer. Met stijlvolle houten elementen en elegante accessoires krijgt de functionele inrichting een persoonlijk karakter. Een symmetrisch ruimteconcept beklemtoont het rechtlijnige design en past harmonieus bij de minimalistische vorm van de mengkranen.

Gezellige badkamer met warme houttinten.
Huiselijke inrichting voor de moderne badkamer

Gezinsbadkamer met wellnesssfeer en natuurlijke elegantie

U wilt in uw nieuwe of met liefde gerenoveerde woning een huiselijke badkamer met een warme sfeer creëren? Een badkamer met een rechthoekige plattegrond dient u symmetrisch in te delen, om de beschikbare ruimte zo goed mogelijk te gebruiken. Links en rechts van de spiegelas bevindt zich aan elke kant een identiek uitgeruste wasplaats. Badkamermeubels van hout, rechtlijnig wasbekkens en glanzend chromen mengkranen staan twee aan twee harmonisch tegenover elkaar. Het bad is op het laagste punt van de ruimte ingebouwd. Links en rechts bieden praktische legvlakken ruimte voor accessoires. Lichte kleuren in aardse tinten creëren een natuurlijk warme sfeer. Lampen in landhuisstijl en zorgvuldig geplaatste accessoires benadrukken de persoonlijke stijl, zonder het interieur te overladen.

Moderne mengkranen voor efficiënt waterplezier in de gezinsbadkamer

Met hun minimalistische vormentaal zorgen de mengkranen van de hansgrohe serie Metris voor elegante accenten in de huiselijke badkamer. De zacht gebogen lijnen en vlakken in glanzend chroom passen harmonieus bij de warme badkamerinrichting. Innovatieve hansgrohe technologieën in de mengkranen zorgen voor een comfortabel en milieuvriendelijk gebruik van water.

Moderne mengkranen in een warme sfeer

In de huiselijke gezinsbadkamer vormen houten elementen en aardse kleuren de achtergrond voor het minimalistische design van de glanzend chromen mengkranen.

Gezellige badkamer met houten elementen en baden in chroom.
Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt