Voor liefhebbers van klassieke schoonheid

Contrastrijk design voor een royale badkamer in moderne architectuur

Een modern ruimteconcept op een royale oppervlakte inspireert tot contrastrijk badkamerdesign. De creatieve combinatie van verschillende materialen en kleuren creëert een harmonisch totaalbeeld. In het spanningsveld tussen licht en donker, natuurlijk en zakelijk ontstaat een individueel interieur. Het resultaat ziet er even exclusief als gezellig uit en werkt uitnodigend.

Grote badkamer met woonkarakter en boeiende contrasten.
Boeiende harmonie in een grote badkamer

Royaal badkamerdesign met een contrastrijke materiaalmix en creatief kleurenconcept

Wilt u in uw modern huis graag een royale badkamer met contrastrijk design? Een ruimte met een duidelijke indeling en grote oppervlakte vormt de ideale voorwaarde voor creatieve materiaal- en kleurencombinaties. De elegante houten vloer geeft het interieur warmte en vormt de natuurlijke basis voor een individuele inrichting. Traditionele elementen zoals het vrijstaande bad, de ronde opzetwaskom en de wit betegelde douchezone slaan de brug naar de klassieke badcultuur. Geïnspireerd door de vormen van een elegant dressoir, benadrukt de grote lavabo-onderkast het exclusieve woonkarakter. Het lichte kleurenspel van vloer en plafond vormt een harmonisch contrast met de donker uitgevoerde wanden. De opening naar buiten versterkt de relaxte sfeer in de badkamer, die zo helemaal een persoonlijke wellnessoase voor ontspannend watergenot wordt.

Klassieke vormen en toekomstgerichte technologieën in een moderne omgeving

De inloopdouche zorgt voor bewegingsvrijheid en onderstreept het royale interieur. Als blikvanger in de ruimte combineren de hoofd- en handdouche van de serie Raindance Classic traditioneel badkamerdesign met functionele precisie. Met de zachte lijnen van hun elegante vormen zetten de mengkranen van de hansgrohe serie Metropol Classic contrastrijke accenten in de moderne badkamer.

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt