Wellness in een moderne relaxzone

Grote droombadkamer – open ingericht en geometrisch uitgerust

Deze royale woonbadkamer werd open ingericht en consequent geometrisch vormgegeven. Het hoekig-parallelle designconcept past niet alleen perfect in de trend, maar creëert ook een sfeervolle harmonie. Vooral omdat bad- en slaapkamer hier door een slim gebruik van kleuren en materialen in elkaar overvloeien en esthetisch één geheel vormen.

Open, geometrisch, harmonisch

Prachtige woonbadkamer om te relaxen en te genieten

De in licht badende badkamer met grote ramen en royaal veel ruimte is een plek om te ontspannen. Bad- en slaapkamer liggen hier comfortabel naast elkaar, wat ’s ochtends de weg van het bed naar de douche extra kort maakt of ’s avonds uitnodigt om nog een bad te nemen voor het slapengaan. Ook visueel zijn er veel parallellen tussen de slaapruimte en badkamer. Door de heldere, strakke vormgeving ontstaat een opgeruimde harmonie.

Slaap- en badkamer versmelten tot een grote relaxzone

In het individueel vormgegeven toevluchtsoord ‘groeien’ de wandtegels in zachte aardekleuren van de badkamer over naar de slaapkamer, waardoor de ruimten op esthetische wijze met elkaar worden verbonden. Het in de tegelwand brandende haardvuur is vanuit de beide ruimtes zichtbaar. Bij meubels, oppervlakken, behang en accessoires werd in beide kamers consequent gekozen voor bruin-, natuur- en blauwtinten, zodat de ruimtelijke scheiding quasi opgeheven is. Wanneer meer privacy gewenst is, vormt de schuifdeur een eenvoudige scheiding tussen de ruimten.

Hoogwaardige badkameruitrusting in een helder gestructureerde geometrie

In de badkamer staan wellness en (bedienings)comfort op de voorgrond. De sobere slaapkamerinrichting vindt haar tegenhanger in het vierhoekige bad en de hoekige lavabo’s. Ook de geometrische badkamerkranen passen in de trend. Mengkranen van de hansgrohe serie Metropol werden hier in verschillende varianten geïnstalleerd. Aan het bad schittert een royaal opbergtablet met douchehouder. Aan de dubbele lavabo zijn mengkranen uit dezelfde serie wandhangend gemonteerd. Voor XXL doucheplezier zorgt een Showerpipe met grote, vierkante hoofddouche en de designthermostaat biedt veel ruimte voor douchebenodigdheden.
Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt