De nieuwe gezelligheid in de badkamer

Huiselijke badkamer met vlakken van warm hout en persoonlijke accessoires

In de huiselijke badkamer zorgt de inrichting met hout voor een warme sfeer. De wastafel van robuust grenen vormt het ideale decor voor witte badkamerkeramiek en elegante mengkranen. In moderne gebouwen verzacht de levendige houtstructuur het ruwe karakter van zichtbeton of pleisterwerk. Het natuurlijke materiaal maakt van de badkamer een persoonlijke wellnessoase.

Levende badkamer met betonnen vloer, rustige zone en lichte sfeer.
Droombadkamer: huiselijke inrichting met hout

Creatieve ideeën en harmonieus gecombineerd design in de huiselijke badkamer

Wenst u een woonbadkamer met veel ruimte, die als uw persoonlijke wellnessoase fungeert? Creëer dan met hout, textiel en individuele decoratie-elementen een huiselijke badkamer met een uitnodigend interieur. Met een ruime plattegrond kan het functionele gedeelte met toilet en bidet worden afgescheiden van de wellnesszone met bad, douche en lavabo. Naast het waterplezier zet ook een behaaglijke rustplek met zit- of liggelegenheid tot genieten aan. Hout biedt ideale voorwaarden voor een creatieve badkamerinrichting: de vloerdelen zijn aangenaam voor de voeten en verwarmen de sfeer met hun natuurlijke karakter. Lichte platforms brengen niveauverschillen in de ruimte en creëren perfecte hoekjes om wat tijd door te brengen. Tussen zachte kussens en decoratieve elementen, zoals een reeks lijsten met uw lievelingsfoto’s, kunt u heerlijk ontspannen.

Designmengkranen en badkamerkeramiek in het juiste licht geplaatst

Grote ramen of een toegang tot het terras of de tuin verruimen de beleving in de woonbadkamer. In ruimtes zonder daglicht zorgt een individueel geplande verlichting voor een huiselijke sfeer. Optimaal licht accentueert de fijne lijnen van de elegante keramiek en de wit-chromen oppervlakken van de exclusieve mengkranen. Met hun zinnenstrelende design integreren de PuraVida mengkranen van hansgrohe zich harmonieus in de omgeving. Het royale douchesysteem plaatst waterplezier centraal in de badkamer.

Ruimteconcepten en decoratietrends in de woonbadkamer

In de huiselijk ingerichte badkamer staat het wellnessaspect centraal. Warm hout past harmonieus bij witte badkamerkeramiek en mengkranen in glanzend wit-chroom.

Ideeën voor de compositie met hout in een gezellige badkamer.
Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt