Voor wie jong of jong gebleven is

De eerste eigen badkamer met een fris interieur en eigentijds comfort

Voor de eerste eigen badkamer willen jonge mensen een hoogwaardige inrichting en technologische efficiëntie, zonder al te grote financiële inspanningen. Bij een jeugdig interieur wordt gekozen voor heldere lijnen en een individueel kleurenconcept. In een pretentieloze sfeer ontstaat een fris badkamerdesign met een zakelijke en tegelijk levendige uitstraling.

Fris design voor jonge mensen

De eerste eigen badkamer met rechtlijnige functionaliteit in een creatief interieur

U richt uw eerste eigen badkamer in en wilt modern waterplezier met een fris design? Met intelligente badkamerideeën creëert u ook in een kleine ruimte een functioneel en tegelijk levendig interieur. Helder daglicht doet de ruimte groter lijken en de inloopdouche zorgt voor bewegingsvrijheid. De gedurfde combinatie van vlakke natuursteen, klassiek witte tegels en een mozaïek in fris groen schept een leuke en opgewekte sfeer. Zorgvuldige geplaatste, decoratieve accessoires vormen het kader voor een creatieve mix van materialen en texturen. Op de witte badkamerkeramiek zorgen volmaakte mengkranen in chroom voor een ergonomisch gebruik van water.

Fris badkamerdesign met elegante en technologisch innovatieve mengkranen

De heldere lijnen en slanke basis van de mengkranen accentueren het levendige badkamerinterieur. De expressieve Crometta Showerpipe markeert het middelpunt van de ruimte en biedt veelzijdig doucheplezier. Achter hun moderne design verbergen de mengkranen innovatieve technologieën voor efficiënt en comfortabel waterplezier.

Je eerste eigen badkamer ontwerpen

In de jonge, frisse badkamer vormen verschillende materialen en vormen een coole mix. Lineaire kranen benadrukken de koele frisheid van de kleuren.

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt