Voor liefhebbers van klassiek

Een klassieke badkamer met nostalgisch design voor modern waterplezier

Een klassieke badkamer wekt de traditionele badcultuur weer tot leven. Met zijn nostalgische charme heeft Classic design een speelse en tegelijk elegante uitstraling. Witte badkamerkeramiek, hout en zacht gebogen mengkranen komen harmonieus samen in een luchtige, lichte sfeer. Achter de retrolook schuilt moderne technologie voor eigentijds en comfortabel waterplezier.

Klassiek ontworpen badkamer met vrijstaand bad.
Vintage met speelse elegantie

Klassieke vormen, goudkleur en elegant wit in de badkamer

U wenst een badkamer als een persoonlijke leefruimte met nostalgische flair? Laat u leiden door uw traditionele stijlgevoel en geef uw badkamer met uitgelezen accessoires een klassieke inrichting. Een royale ruimte met veel licht heeft verschillende zones voor diverse ervaringen. Met een vrijstaand bad, een inloopdouche en een rustplek in de stijl van een luchtige wintertuin haalt u de luxe van exclusief baden in huis. De ingetogen elegantie van de witte badkamerkeramiek en de bijpassende kleuren van de muren en de vloer vormen het ideale decor voor klassieke inrichtingsdetails. Antieke fauteuils met een fijne leren bekleding, een sierlijke commode en bijzettafeltje in vintagestijl zijn de decoratieve elementen voor het nostalgische design.

Nostalgische mengkranen voor eigentijds waterplezier in de klassieke badkamer

In het luxueuze Classic interieur beklemtonen goudkleurige accenten de harmonie van hout, natuursteen, keramiek en glanzend chroom. De hoogwaardige decoratie geeft nostalgische mengkranen een glansrol in de klassieke badkamerinrichting. Met hun karaktervol gebogen vormen verwijst de hansgrohe serie Metropol Classic naar de speelse charme van de badcultuur uit het verleden. Tegelijkertijd zorgt de combinatie van traditionele elegantie en innovatieve technologie voor efficiënt waterplezier.

De klassieke mengkraan in de nostalgische badkamer

Speelse Classic mengkranen passen harmonieus in een licht interieur. Glanzend chroom met goudkleurige accenten schittert in de traditioneel ingerichte badkamer.

Wastafel met gouden accenten in een klassieke badkamer.
Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt