Klassiek met een moderne interpretatie

De klassieke badkamer traditioneel ingericht voor modern waterplezier

In de moderne architectuur krijgt de klassieke badkamer een nieuwe interpretatie. Hierbij zorgt een heldere geometrie voor fascinerende contrasten met de traditionele inrichting. Het authentieke karakter van houten vloerdelen komt bijzonder goed tot zijn recht in ruimtes met lichte muren en plafonds. Bij een klassieke badkamer passen opzetwaskommen met afgeronde contouren en een vrijstaand bad.

Klassieke badkamer nieuw geïnterpreteerd met houten vloer.
Traditioneel design in de moderne badkamer

Een klassieke interieurstijl en eigentijdse technologie in een stijlvolle badkamer

U houdt van de strakke lijnen van moderne architectuur, maar ook van klassiek badkamerdesign? Door het samenspel van een strakke ruimte en traditionele inrichting wordt de klassieke badkamer geherinterpreteerd. Puur witte wanden en tegels in lichtgrijze tinten vormen een elegant contrast met de warme, natuurlijke houten vloerdelen. En de speelse decoratie-elementen in zachte kleuren stralen een nostalgische flair uit. Ook de wellnesszone met het vrijstaande bad en de zacht afgeronde opzetwaskommen is geïnspireerd op traditioneel badkamerdesign. In het midden van de ruimte zorgt een inloopdouchezone voor verfrissend waterplezier. Een chaise longue in gezellige retrostijl nodigt uit om na het douchen nog even te relaxen.

Comfortabel en efficiënt waterplezier in de klassieke badkamer

Met hun gracieuze lijnen zijn de mengkranen van de hansgrohe serie Metris Classic de ideale aanvulling voor de klassieke interieurstijl. Het minimalistische design interpreteert de traditionele gebogen vormen op een moderne manier en bevat innovatieve technologie voor een efficiënt gebruik van water. In de grote douchezone is ook ruimte voor waterplezier met z’n tweetjes. De ronde hoofddouches Raindance Classic passen harmonieus in het interieur en zorgen voor hedendaags doucheplezier.

Klassiek badkamerdesign bij de lavabo

Glanzend chromen mengkranen creëren accenten in de klassieke interieurstijl. Ronde opzetwaskommen in wit passen harmonisch bij de heldere lijnen van de slanke lavabomengkranen.

Gebogen baden in klassieke stijl op wit keramiek.
Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt