Natuursteen met design in chroom

Een geraffineerde droombadkamer met elegante vloer en een hoogwaardig interieur

Een geraffineerde droombadkamer met een open ruimteconcept zorgt voor bewegingsvrijheid. De puristische inrichting maakt gebruik van hoogwaardige materialen en voorkomt afleiding door speelse details. Oppervlakken van kwaliteitsvolle natuursteen, exclusieve keramiek en elegante mengkranen bepalen het interieur. Innovatieve technologieën zorgen voor efficiënt en comfortabel waterplezier.

Luxueuze badrom met edele ambiance in kille natuursteen.
Puristisch elegante droombadkamer

De badkamer geraffineerd inrichten met een waardevol interieur en innovatieve technologie

Wenst u een geraffineerde droombadkamer in een helder geordend interieur met puristische vormentaal? Kies dan voor de intensiteit van kwaliteitsvolle natuursteen, elegante keramiek en hoogwaardige mengkranen, om uw stijlgevoel tot uiting te brengen. In een rechtlijnige ruimte kunt u uw badkamer elegant inrichten als één doorlopende wellnesszone zonder niveauverschillen, met een bad, douche en lavabo. Door de vlak geplaatste marmeren tegels met harmonisch variërende oppervlaktestructuren krijgt het interieur een stijlvolle en ruime uitstraling. Subtiele kleurovergangen en de afwezigheid van kleine decoratievoorwerpen zijn de kenmerken van een minimalistisch design, waar men zonder enige afleiding van kan genieten. Met de elegant geïntegreerde, spiegelende opbergkasten hebt u plaats voor de voorwerpen die u dagelijks gebruikt, en blijft de ruimte ordelijk.

Geraffineerde droombadkamer met geometrische vormentaal

In deze droombadkamer vormt de precieze vormentaal de ideale achtergrond voor het elegante silhouet van witte badkamerkeramiek en glanzend chromen mengkranen. Voor de lavabo of het bad: de mengkranen van de hansgrohe serie Metropol versterken de esthetiek van de rechte hoeken en zorgen met hun efficiënte technologie voor accenten in het moderne interieur. Achteraan in de ruimte nodigt een royaal douchesysteem uit voor veelzijdig waterplezier.

Geraffineerde droombadkamer met elegante mengkranen

Een basis van hoogwaardig marmer laat de lijnen van de mengkraan perfect tot hun recht komen. Het geometrisch nauwkeurige design accentueert het puristische ruimteconcept.

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt