Voor wie kwaliteit op prijs stelt

Een geraffineerde badkamer met individueel design en een hoogwaardige uitrusting

Moderne architectuur biedt het perfecte kader voor een individueel ontworpen en geraffineerd ingerichte badkamer. Uitgelezen materialen met verschillende oppervlaktestructuren vormen de basis voor een hoogwaardig interieur. Door het creatieve gebruik van de ruimte ontstaat een exclusieve wellnessoase. Innovatieve technologieën zorgen daarbij voor efficiënt waterplezier.

Persoonlijke wellnessoase in premium badkamer.
Exclusief watergenot in de verfijnde badkamer

Badkamerdesign met hoogwaardige materialen en ergonomische functionaliteit

U plant een nieuwe woning met moderne architectuur en wilt een geraffineerde badkamer waarin uw persoonlijke stijl wordt weerspiegeld? Creëer uw interieur dan met een hoogwaardige inrichting en maak daarbij creatief gebruik van verschillende materialen. Een vloer van donkergrijze natuursteen vormt de elegante basis voor de persoonlijke wellnesszone. Grote wandoppervlakken met tegels in moderne houtlook versterken de exclusieve uitstraling en scheppen tegelijk een warme sfeer. Een platform zorgt voor een tweede niveau in de ruimte: daardoor zijn nieuwe elementen voor de inrichting beschikbaar. Het verhoogde gedeelte is gereserveerd voor het bad, dat centraal staat in deze wellnessoase. Tijdens het baden kan men met zicht op buiten genieten van rustige momenten. De inloopdouche en een wasplaats voor twee vervolledigen de geraffineerde inrichting.

Innovatieve technologieën en ergonomisch comfort voor efficiënt waterplezier

De innovatieve vormentaal van de hansgrohe Talis mengkranen staat voor onbeperkt gebruikscomfort en een duurzame omgang met natuurlijke hulpbronnen. Bij de lavabo regelt u het water met een intuïtieve drukknop (Select). Met zijn elegante vorm past het douchesysteem Rainmaker Select zich aan het exclusieve design aan. De witte straalschijf met verfijnde beglazing van de grote hoofddouche zorgt voor een aangename esthetiek en veelzijdig waterplezier.

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt