Voor liefhebbers van de noordse stijl

Een badkamer in Scandinavische stijl met een moderne sfeer en slimme technologie

Heldere interieurelementen zijn typisch voor een badkamer in Scandinavische stijl. Een gestructureerde plattegrond brengt lavabo, bad en douche samen in één wellnesszone. Witte vlakken en aardse kleuren accentueren de natuurlijke uitstraling van de houten vloer. Sobere keramiek karakteriseert een minimalistisch badkamerinterieur, waarin moderne mengkranen stijlvolle accenten creëren.

Moderne familiebadkamer in Skandinavische stijl.
Verwarmende sfeer in de badkamer

Sober badkamerdesign met een heldere ruimte-indeling en een Scandinavische inrichting

U houdt van een minimalistisch badkamerinterieur en wilt de zakelijkheid van moderne architectuur combineren met een Scandinavische inrichting? Om een badkamer in natuurlijke noordse stijl te creëren, is een ruimte met een heldere geometrie en een royale hoogte ideaal. In een lichte omgeving met puur witte muren en plafonds stralen natuurlijke vloeren veel warmte uit. Een tussenwand in aardse tinten zorgt voor een kleurcontrast en dient als steun voor het bad. Ronde, sobere wasbekkens staan op een houten wastafelblad en brengen extra lichtheid in de ruimte. Moderne mengkranen in glanzend chroom maken het geheel compleet.

Scandinavische inrichting met expressieve mengkranen in een moderne badkamer

Met hun harmonieuze lijnen dragen de hansgrohe Metris mengkranen bij tot een warme sfeer. De geometrisch uitgebalanceerde vormen beklemtonen het zakelijke karakter van de Scandinavische inrichting. Glanzend chroom zorgt voor individuele accenten en creëert een fascinerend contrast met de natuurlijk afgewerkte houten oppervlakken. Vooruitstrevende hansgrohe technologieën bieden comfortabel waterplezier en zorgen tegelijkertijd voor een efficiënt gebruik van water en energie.

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt