Als in een tropisch paradijs

Onbeperkt comfort in een natuurlijk ingerichte badkamer met inloopdouche

Een moderne badkamer met regendouche en een natuurlijke royale indeling: hier doet de overvloed van de tropen zijn intrede in het dagelijkse leven. De open architectuur doet grenzen verdwijnen en biedt veel ruimte voor uw verwenprogramma. Het douchesysteem vormt het middelpunt. Het is veelzijdig, bepalend voor het interieur en een bron van zuiver waterplezier.

Moderne badkamer met douche op de vloer en open architectuur.
De overvloed van de tropen in een grote badkamer

Royale bewegingsvrijheid in de moderne badkamer met een inloopregendouche

U wilt een grote badkamer als natuurlijke levensruimte, om u even terug te trekken uit de dagelijkse drukte? Gun uzelf ontspanning en geniet van de ervaring van overvloedig water in een moderne badkamer met regendouche. Met een open ruimteconcept maakt u plaats voor een veelzijdige wellnessoase. Groene planten creëren een natuurlijke sfeer en een zithoek nodigt uit om even te relaxen. Royale zichtassen leiden de blik in de grote ruimte. De inloopdouche laat alle hindernissen verdwijnen voor extra bewegingsvrijheid. Een veelzijdig douchesysteem, dat als middelpunt de ruimte indeelt, verleidt met overvloedig waterplezier.

Zinnenstrelend waterplezier met het comfort van een groot douchesysteem

Een regendouche benadrukt de levendige uitstraling van het natuurlijke badkamerdesign. Als centraal element in een open ruimteconcept zorgen de douchesystemen van hansgrohe voor structurerende accenten. De Showerpipe Rainmaker Select behoort tot de regendouches die met intelligente technologie ergonomisch comfort en veelzijdig waterplezier bieden. In zowel nieuwe als gerenoveerde badkamers. Met zijn witte en glazen straalschijf integreert de hoofddouche zich harmonieus in de omgeving. In combinatie met het dunne frame in chroom heeft het design een elegante en lichte uitstraling.

Grote regendouche in een natuurlijke badkamer

De blikvanger in een natuurlijke badkamersfeer: de hansgrohe Showerpipe Rainmaker Select overtuigt met puristische elegantie en verwent met waterplezier.

Grote regendouche in chroom met hoofd- en handdouche.
Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt