Voor zonnige karakters

Natuurlijk badkamerinterieur met mediterrane uitstraling en ongewone kleuraccenten

Een ongewoon badkamerinterieur ontstaat door een creatief samenspel van kleuren en materialen. De natuurlijke inrichting haalt inspiratie uit de mediterrane stijl en combineert klassieke vormen met moderne elementen. In een badkamer met wellnesssfeer zorgt innovatieve technologie voor comfortabel waterplezier en een spaarzaam gebruik van natuurlijke hulpbronnen.

Badkamer met bronzen bad en contrasten in pastelkleuren.
Ongewone badkamerideeën in een kleine ruimte

Extravagante badkamer met een moderne inrichting en zuiderse uitstraling

U bent geïnspireerd door de warme sfeer van het zuiden en wilt voor uw badkamer een natuurlijke inrichting met ongewone accenten? Een nieuw geplande of hoogwaardig gerenoveerde badkamer met een kleine plattegrond lijkt ruimer met pasteltinten als basiskleuren. Muren in lichtgrijs en het zachte oker van zandsteen versterken het licht van een klein raam en zorgen voor een mediterrane sfeer. Grote, lichte vloertegels vormen de niet-opdringerige basis voor gedurfde accenten in brons en donkerbruin. Een mozaïek van kleine tegeltjes met de natuurlijke look van breuksteen creëert warme contrasten aan de lavabo en in de nissen. De strakke badkamermeubels en stijlvolle wandnissen bieden plaats voor alle badkameraccessoires en zorgen voor orde in het interieur.

Innovatieve technologieën voor praktisch waterplezier in een ongewone badkamer

De ingetogen kleuren laten het vrijstaande bad en de inloopdouche tot hun recht komen in de ruimte. De aardse tonen markeren de wellnesszone in de badkamer en benadrukken de rustgevende sfeer in het persoonlijke toevluchtsoord. De moderne mengkranen van de serie Metris versterken met hun heldere vlakken in glanzend chroom de eigenzinnigheid van het aparte badkamerinterieur. Binnen in de mengkranen zorgt innovatieve technologie voor comfortabel waterplezier en een verantwoord gebruik van de waardevolle natuurlijke hulpbronnen.

Moderne mengkranen in een natuurlijke badkamer

In een badkamer met een ongewoon interieur en een mediterrane sfeer zorgen moderne mengkranen in glanzend chroom voor accenten en comfortabel waterplezier.

Fancy droom badkamer met badkuip in bronce.
Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt