Compositie van motieven in natuurlijke tinten

De oriëntaalse badkamer levendig ingericht met traditionele patronen uit het oosten

In de oriëntaalse badkamer vormen abstracte patronen en zachte kleuren een decoratief geheel. De rechtlijnige inrichting heeft een moderne uitstraling. Mozaïek van kleine steentjes en geometrisch-florale tekeningen zorgen voor individuele accenten. Het verder ingetogen kleurenconcept creëert rust rond de levendige motieven en geeft de ruimte een natuurlijk karakter. Innovatieve mengkranen en douches zorgen voor comfortabel waterplezier.

Douche met grote douchekop in oosterse badkamer.
Modern oriëntalisme in de badkamer

Oosterse inspiratie en abstract design in de badkamer

U houdt van abstracte patronen en wilt een moderne badkamer met oriëntaalse sfeer inrichten? Laat u dan inspireren door de levendige motieven van de oosterse badcultuur. Combineer de dynamiek van oriëntaalse ornamenten met de rust van rechtlijnige natuurlijkheid. Donkere mozaïek, afgetekende wandvlakken in sober wit en dunne randen van licht hout omgeven grote vlakken met geometrisch-florale figuren. Een subtiel kleurenconcept met pasteltinten en aardse nuances temt het temperamentvolle interieur. De inloopdouche vergroot de ruimte en biedt voldoende plaats voor royaal doucheplezier. Het wastafelblad in lichte houtlook vormt een geometrisch ensemble met het wasbekken. De heldere vormen geven het interieur een natuurlijk karakter. Op de achterste muur van de badkamer versterkt pastelblauw de uitstraling van de ruimte.

Exclusieve lijnen en vooruitstrevende technologie in harmonie

Met elegante rechtlijnigheid laat het hansgrohe douchesysteem Rainmaker Select zich gelden in het oriëntaalse badkamerinterieur. De witte straalschijf met geraffineerde beglazing van de grote hoofddouche is zinnenstrelend en zorgt voor veelzijdig waterplezier. De mengkranen van de hansgrohe serie Talis combineren een innovatieve vormentaal met optimaal gebruikscomfort. Bovendien gebruiken deze mengkranen water en energie op een efficiënte manier. Bij de lavabo regelt u het water met een intuïtieve drukknop (Select).

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt