In harmonie met de natuur

Een moderne badkamer in het midden van de natuur: voor waterplezier in het groen

Een badkamer in landhuisstijl biedt waterplezier in harmonie met de natuur. Een individuele wellnessoase op uw favoriete plek nodigt uit om te genieten. Met natuurlijke materialen zoals hout en steen wordt de ongerepte sfeer harmonieus geïntegreerd in een moderne architectuur. Door af te zien van een gesloten ruimteconcept, wordt de badkamer één met het landschap.

Badkamer met vrijstaand bad in natuurlijke flair.
Een badkamer in landhuisstijl met natuurlijke inrichting

Een badkamer in moderne landhuisstijl voor authentiek waterplezier in harmonie met de natuur

Wilt u een badkamer in landhuisstijl op uw persoonlijke favoriete plek? Dan kiest u het beste voor het authentieke karakter van materialen zoals hout en steen. Daarmee creëert u een wellnessruimte die u altijd met het mooiste plekje op aarde associeert. Moderne architectuur biedt alle vrijheid voor een creatief badkamerdesign. De oorspronkelijke inrichting in de natuurlijke sfeer van een alpenhotel levert inspiratie voor persoonlijke ideeën. Origineel: in de uitnodigende omgeving van het open terras is een vrijstaand bad geïnstalleerd. De rustieke badpanelen passen harmonieus bij de planken vloer en zorgen voor een warme uitstraling. Beschermd door een wand van mooi gestapeld brandhout kunt u dubbel genieten van een bad met imposant bergpanorama.

Badkamer in landhuisstijl met een vrijstaand bad en moderne mengkranen

Een badkamer met een vrijstaand bad biedt ongehinderd zicht rondom en past harmonisch in een natuurlijke omgeving. De mengkranen van de hansgrohe serie Metris zorgen met modern design voor aantrekkelijke contrasten in de authentieke sfeer. Puristische vormen passen zich flexibel aan uw interieurwensen aan. In de mengkranen schuilt innovatieve technologie voor comfortabel waterplezier en een verantwoorde omgang met de waardevolle natuurlijke hulpbronnen.
Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt