Hier wil men te gast zijn!

Een praktische badkamer met een individuele sfeer als extra badkamer voor het gezin of gasten

De individuele inrichting in een praktische gastenbadkamer komt ook in een beperkte ruimte tot zijn recht. Rechtlijnige badkamermeubels met veel opbergruimte verbergen de dagdagelijkse accessoires en creëren een opgeruimde sfeer. Lichte kleuren laten de ruimte groter lijken en de inloopdouche zorgt voor veel bewegingsvrijheid. Met de innovatieve mengkranen wordt praktische functionaliteit in de badkamer gebracht.

Gastenbadkamer met individueel ontwerp en nobele baden.
Individuele inrichting in een kleine badkamer

Praktisch design met intelligente functionaliteit in de gastenbadkamer

U plant een nieuwbouw of wilt uw woning grondig renoveren? Gebruik een ruimte met een kleine plattegrond om een praktische extra badkamer voor het gezin of gasten in te richten. Zuiver witte muren en een lichte vloer versterken het daglicht en zorgen voor een luchtige sfeer. Grijze wanden vormen de elegante achtergrond voor de inrichting. Een zwarte onderkast voor de lavabo creëert een individueel accent. De handige wandnis boven het wasbekken biedt ruimte voor badkameraccessoires. Mediterrane mozaïek in aardse tinten bekleedt de nis en laat de ruimte opleven met warme contrasten. Andere spullen voor dagelijks gebruik worden in de functionele badkamermeubels opgeborgen. Dat geeft het interieur een rustige en ordelijke uitstraling.

Individuele gastenbadkamer met innovatieve technologie

Met hun harmonieuze combinatie van vorm en functie brengen de mengkranen van de hansgrohe serie Talis natuurlijk comfort in de praktisch ingerichte gastenbadkamer. De douche met elegante glazen panelen achteraan in de ruimte is gelijkliggend met de vloer ingebouwd en nodigt uit om te ontspannen en te genieten. Met de hoofd- en de handdouche zorgt de slanke Raindance Showerpipe voor veelzijdig waterplezier. Designaccenten in chroom of wit-chroomfrissen de badkamer op. Innovatieve technologieën zorgen daarbij voor een efficiënt gebruik van natuurlijke hulpbronnen.
Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt