Het nieuwe purisme in de badkamer

Puristisch wonen en een badkamer in minimalistische stijl inrichten

Puristisch design biedt ontspanning, weg van de dagelijkse drukte. De inrichting wordt tot de essentie gereduceerd en komt goed tot zijn recht door de heldere lijnen van de moderne architectuur. De puristische woonstijl wordt doorgetrokken tot in de badkamer en creëert er een persoonlijke plek om te relaxen. De sobere kleuren en vormgeving in combinatie met een innovatieve functionaliteit zorgen voor comfortabel waterplezier.

Grote douche en eenvoudig bad in puristische ambiance.
Een functionele badkamer inrichten

Puristisch wonen: rechtlijnig badkamerdesign in moderne architectuur

U houdt van minimalistisch design en komt tot rust in een sobere, onbeperkt functionele omgeving? Moderne architectuur met een heldere ruimte-indeling en veel licht schept de ideale voorwaarden voor puristisch wonen. Neem de rechtlijnige efficiëntie van de bouwstijl over en creëer in het woongedeelte en de badkamer een licht interieur dat tot de essentie gereduceerd is. Lavabo, bad en douche worden gegroepeerd in een individuele wellnesszone en nodigen uit voor verfrissend waterplezier. Het kleurgebruik blijft beperkt tot een helder ton-sur-tonconcept in het wit. De afwezigheid van fel gekleurde accenten en decoratieve accessoires brengt rust in de ruimte. De sobere esthetiek zorgt voor een lichte en luchtige sfeer.

Puristische badkamer met innovatieve technologie in een helder interieur

Met hun precieze en tegelijk natuurlijke design zorgen de hansgrohe mengkranen van de serie Talis voor levendige accenten in deze badkamerstijl. Op de sobere, witte keramiek komen de glanzend chromen oppervlakken elegant tot hun recht. In de centraal geplaatste douchezone levert het douchesysteem Croma 100 veelzijdig doucheplezier met drie straalsoorten. Innovatieve hansgrohe technologie biedt duurzame functionaliteit en veel comfort.

Puristisch design in de badkamer

Puristisch wonen in moderne architectuur, ook in de badkamer. De ruimte in sober wit krijgt extra persoonlijkheid met glanzend chromen mengkranen.

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt