Elegant individualisme

Glamoureuze badkamer met creatief design en eigentijdse technologie

Een glamoureuze badkamer straalt liefde voor creatieve vormgeving uit. Gedurfde combinaties van kleuren en materialen getuigen van een persoonlijke stijl en zorgen voor een levendig interieur. Het exclusieve design is tegelijk huiselijk en functioneel. Elegante mengkranen accentueren het eigentijdse karakter met een harmonieus samenspel van vorm en functie.

Glamoureuze badkamer met creatief ontwerp en nobele badkuipen.
Eigentijdse badkamer met een persoonlijke stijl

Glamoureus badkamerdesign met exclusieve accenten en functioneel comfort

U houdt van een creatieve stijl en wilt in uw nieuwe of gerenoveerde woning een glamoureuze badkamer met een exclusief interieur creëren? Begin dan met ongewone kleurencombinaties en kies voor de verrassende effecten van onverwachte materiaalcombinaties. Grote, donkere tegels vormen de elegante basis voor de extravagante inrichting. Muren in expressief oker vormen een levendig contrast met steengrijs of licht betegelde en puur wit bepleisterde delen. De zachte houtlook van de badkamermeubels vervolledigt het harmonieuze samenspel. Kleine meubels en lampen van acrylglas met een buitengewone vormentaal creëren persoonlijke accenten. Een klassiek raam met roeden laat veel daglicht in de ruimte en versterkt het effect van het exclusieve design. De brede vensterbank dient als ruimtebesparend opbergtablet voor badkameraccessoires.

Eigentijdse technologie voor modern waterplezier

Met hun organische vormen brengen de mengkranen van de serie Talis natuurlijke elegantie en functionele precisie in de glamoureus ingerichte badkamer. Aan het wasbekken regelt u het water met een intuïtieve drukknop (Select). Achter de zeer dunne glazen panelen van de inloopdouche vormt de Croma Showerpipe met hoofd- en handdouche een stijlvol designaccent in wit en chroom. Innovatieve technologieën zorgen voor comfortabel en milieuvriendelijk waterplezier.

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt