Droombadkamer met licht interieur

Badkamer met sensuele mengkranen in een verfrissend interieur

Een lichte badkamer kan zowel in moderne architectuur als in een stijlvol gerenoveerd gebouw worden geïntegreerd. Een badkamer met grote ramen voor veel daglicht, biedt het voordeel van een luchtige sfeer. In combinatie met de licht gekleurde muren en vloeren ontstaat een fris interieur. Een witte inrichting met accenten in turquoise vervolledigt de opwekkende uitstraling van de ruimte.

Elegante badkamer met lichte sfeer.
Een badkamer vol daglicht inrichten

Een met licht overgoten badkamerinterieur in frisse wit- en groentinten

U wilt in een moderne nieuwbouw of gerenoveerde woning een lichte badkamer met frisse sfeer inrichten? Een ruimte met royale ramen en toegang tot buiten biedt de ideale voorwaarden voor verfrissend badkamerdesign. Wit afgewerkte muren en zichtbaar metselwerk zijn bijzonder geschikt om een badkamer vol daglicht te creëren. Het stenen pastelgrijs van terrazzobeton straalt in het interieur koele natuurlijkheid uit. Door de scheiding tussen het functionele gedeelte en de wellnesszone ontstaat een persoonlijk kuuroord om te ontspannen. Witte badkamermeubels zorgen voor extra licht in de ruimte. Bijpassende accessoires in lichte blauw- en groentinten brengen de frisheid van een helder bergriviertje in de ordelijke badkamer.

Een badkamer vol daglicht inrichten en van sensueel waterplezier genieten

Met hun look in wit-chroom benadrukken de mengkranen van de hansgrohe serie PuraVida de weldadige sfeer van een lichte badkamer. Achteraan in de ruimte biedt de inloopdouche modern waterplezier. De elegante bediening coördineert het veelzijdige douchesysteem met een hoofd- en handdouche. Innovatieve hansgrohe technologieën zorgen voor een comfortabel en efficiënt gebruik van water.

Grote douche in een lichte badkamer

Een lichte badkamer met wit afgewerkt metselwerk vormt het ideale toneel voor een fris interieur en een zinnenstrelend douchesysteem in wit-chroom.

Moderne douche met hoofd- en handdouche in een lichte ambiance.
Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt