Voor ochtendmensen

Een vrolijke badkamer met praktische inrichting en levendige kleuren

In de gezinsbadkamer met praktisch interieur zorgen licht en opgewekte kleurencombinaties voor een vrolijke sfeer. Vlakken in lichte pasteltinten en gedurfde accenten in zonnegeel versterken het effect van het daglicht in een ruimte met een smalle plattegrond. Een functionele inrichting biedt comfort voor het hele gezin en zorgt voor onbekommerd waterplezier.

Vrolijk badkamerontwerp in heldere pastelkleuren en gele zon.
Opgewekte gezinsbadkamer in zonnig geel

Praktisch badkamerdesign voor onbeperkte functionaliteit in een kleine ruimte

U wenst een vrolijke badkamer en wilt op een compacte oppervlakte individueel design combineren met moderne functionaliteit? Decoreer dan een ruimte in lichte basistinten en versterk het effect van het daglicht met een zonnig kleurenconcept. Een muur met klassieke ramen met roedes wordt in een boterbloemgele kleur een eyecatcher, die iedereen een goed humeur bezorgt. Pastelgrijze basisvlakken en functionele badkamermeubels in ingetogen donkergrijs vormen rustpunten in het interieur. De ruimtebesparende inrichting laat badkameraccessoires verdwijnen in sobere kasten en zorgt voor een gevoel van orde in de ruimte. Twee wasbekkens en een groot bad behoren tot de kenmerken van een gezinsbadkamer. In het achterste deel van de ruimte heeft de douche een plaats gekregen. Het glazen douchepaneel vormt een tegengewicht voor de rustieke houten toegangsdeur ertegenover.

Harmonieus design en technologisch comfort in de praktische badkamer

Betrouwbare functionaliteit hoort bij een praktische badkamer. De mengkranen van de hansgrohe serie Logis zijn met hun duidelijke vormen en zacht gebogen vlakken de ideale aanvulling voor een modern badkamerinrichting. In combinatie met de innovatieve technologie voelt het heldere design aangenaam aan en wordt tegelijkertijd een verantwoorde omgang met de waardevolle natuurlijke bronnen verzekerd. Zo ziet eigentijds waterplezier eruit.
Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt