Harmonieus design met wit

Wit in de hoofdrol in een droombadkamer met zachte kleuraccenten

Elegant wit als basiskleur geeft licht en ruimtelijkheid aan deze droombadkamer, terwijl de badkamerkranen in de exclusieve FinishPlus kleur Matt White de sobere stijl versterken. Het subtiele design vormt een canvas voor individuele accenten, zoals de lichtblauwe tegels op bepaalde oppervlakken. Daar worden planten aan toegevoegd om de natuur naar binnen te halen.  

Lichte badkamer met witte mengkranen voor een consistent design.
Wit is in

Badkamerkranen in mat wit laten de badkamer stralen

Houdt u van lichte interieurs en wilt u uw eigen stijl in de badkamer tot uiting brengen? Dan vindt u zich zeker terug de heldere lijnen en witte oppervlakken van deze droombadkamer, waar subtiele kleuraccenten een persoonlijke signatuur creëren. Combineer de frisse basiskleur van de wanden harmonieus met een lichte houtsoort voor het badkamermeubel en blauwe pasteltinten voor de tegels waar die nodig zijn. Mat witte oppervlakken voor de badkamerkranen en douches vormen een subtiel, maar exclusief accent en zorgen voor visuele rust in deze wellnessoase. De inloopdouche, die wordt afgescheiden door een enkel glazen paneel, biedt hedendaags comfort met zijn douchesysteem. Het mozaïek, dat hier en bij de lavabo en het bad de wand beschermt, verwijst met zijn patroon naar de levendigheid van water, terwijl planten natuur in de badkamer brengen. 

Witte mengkranen weerspiegelen een persoonlijke stijl 
De stijlbewuste keuze voor zuiver witte mengkranen werd doorgetrokken in de hele badkamer. De mengkranen van de lijn Talis E, en de aanvullende producten zoals de doucheslang, de houder en het complete Showerpipe douchesysteem hebben de FinishPlus kleur Matt White. De combinatie van thermostaat, hoofddouche en handdouche voldoet aan hoge eisen van veelzijdig douchecomfort en vormt de perfecte aanvulling op het in de vloer geïntegreerde douchevlak.
Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt