Zwart-wit in de badkamer

De badkamer in zwart en wit met heldere vormen en puristische elegantie

Een badkamer in zwart en wit straalt puristische elegantie uit. Het tweeledige kleurenconcept wekt spanning op en is tegelijkertijd rustgevend. De inrichting koppelt lineaire precisie aan zacht gebogen vormen en accentueert daarbij het spel van contrasten. Zinnenstrelende mengkranen in wit-chroom sluiten aan op het interieurmotief en bieden innovatieve functionaliteit voor modern waterplezier.

Badkamer met hoogwaardige contrasten

Badkamer met zwart-witte inrichting en een puristische vormentaal

U plant een moderne nieuwbouw of een hoogwaardige renovatie en houdt van een harmonieus evenwicht tussen contrasten? Kies dan voor een tweeledig kleurenconcept en ontwerp uw badkamer in zwart en wit. Een inrichting in puristische stijl past bij een heldere sfeer. De fascinerende spanning tussen precieze lijnen en zacht ronde vormen versterkt de polariteit tussen de kleuren. Op de donkere vloerdelen komt een vrijstaand bad in het midden van de ruimte perfect tot zijn recht. Het stralend witte oppervlak voelt aangenaam aan en de licht gebogen vorm nodigt uit tot ontspannen waterplezier. Aan de lavabo vormen zwarte en witte badkamermeubels een elegant ensemble. De grenzen tussen een functionele badkamerinrichting en exclusief meubilair verdwijnen. Een zitplaats met zwarte leren zetel en de ruime overgang naar de eveneens zwart-witte slaapkamer benadrukken het huiselijke karakter.   

Rechtlijnige vormen en innovatieve functionaliteit voor modern waterplezier 

Met hun zinnenstrelende vormen beklemtonen de mengkranen van de hansgrohe serie PuraVida de duale esthetiek van een badkamer in zwart en wit. De slanke, op de grond staande badmengkraan vormt een elegante blikvanger in het midden van de ruimte. Achter de exclusieve vormen schuilen innovatieve technologieën voor comfortabeler waterplezier en een bewuster gebruik van natuurlijke hulpbronnen.
Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt