Een hond geniet van een wasbeurt met de hansgrohe DogShower.
DogShower

Douchen wordt een wellnesservaring voor uw viervoeter

Uw hond is uw grote vriend, voor wie u alleen het beste wilt. U vindt het dan ook niet fijn dat een wasbeurt altijd zoveel stress bij uw trouwe viervoeter veroorzaakt. Daarom ontwikkelde hansgrohe de revolutionaire DogShower: een speciale douche, die uw hond met water streelt. Deze innovatieve oplossing is voor zowel grote als kleine honden zeer ontspannend – net als voor hun baasje, overigens.

DogShower Handdouche voor honden 150 3jet met massagenoppen

  • Drie straalsoorten voor een zachte verzorging en efficiënte reiniging
  • Zachte noppensproeiers borstelen met water en masseren tegelijkertijd
  • WaterBoost: het waterdebiet verhogen met een simpele druk op de knop
Wasbeurt als wellness voor uw hond
Straalsoorten
Straalsoorten

Wasbeurt als wellness voor uw hond

U kunt kiezen uit drie straalsoorten: een zachte sproeistraal voor de vacht, die tegelijkertijd reinigt en de rug masseert, een douche voor de poten en een monostraal voor de tenen. De zachte en geluidsarme straalsoorten maken de hond rustig en zijn ook geschikt voor de gevoelige en moeilijk bereikbare plekjes.


Een onderhoudsvriendelijke hondenborstel
QuickClean
QuickClean

Een onderhoudsvriendelijke hondenborstel

De sproeier heeft de vorm van een borstel en is gemaakt van silicone. Na de wasbeurt kan hij gemakkelijk worden schoongemaakt. De lange noppen hebben een grotere diameter dan bij een normale borstel en zijn flexibel. Daardoor kunnen vuil- en zeepresten gewoon worden weggeveegd.


DogShower is in een handomdraai gemonteerd
UniversalFit
UniversalFit

DogShower is in een handomdraai gemonteerd

In de badkamer moet het snel gaan, maar de gewone handdouche is nog op de doucheslang aangesloten? Die vervangt u in een handomdraai: met een optionele adapter kunt u de DogShower heel gemakkelijk op de slang aansluiten en na het wassen van de hond weer verwisselen.     


De straalsoort met één hand verwisselen
Select
Select

De straalsoort met één hand verwisselen

Met de Select toets kunt u heel eenvoudig tussen de drie straalsoorten omschakelen. Dit kan met één hand, zodat de wasbeurt bijzonder vlot verloopt.

Met één druk op de knop

Het waterdebiet verhogen
WaterBoost
WaterBoost

Het waterdebiet verhogen

Bij de DogShower kan het waterdebiet tijdens het wassen eenvoudig worden aangepast. Met een druk op de knop verhoogt u het tot 9 l/min om uw hond efficiënt af te spoelen. Ook hardnekkig vuil kunt u op deze manier gemakkelijk verwijderen.


Antistressprogramma voor hond en mens (als het om water gaat)

De hond wassen leidt bij u altijd tot chaos in de badkamer? En de tuinslang is de onbetwiste vijand van uw trouwe vriend? De hansgrohe DogShower, ook bekend als Furly DogShower, werd samen met hondenexperts en -psychologen ontwikkeld. Het massage-effect van de sproeiers imiteert het aaien van de rug, zodat uw viervoeter kan genieten van een ontspannende douche.

De voordelen van de hansgrohe DogShower:
  • Ontspanningsprogramma. De zachte, geluidsarme water- en massagestralen verminderen de stress bij het douchen.
  • Gemakkelijk omschakelen tussen drie straalsoorten. Met één hand via de Select toets. Voor een vlotte wasbeurt. Dit is even eenvoudig als bij de hansgrohe douches voor mensen.
  • Efficiëntie bij het wassen: met een druk op de knop kan het waterdebiet tot 9 l/min worden verhoogd.
  • Ergonomie: de vorm van de straalschijf is afgestemd op de anatomie van de hond. De ergonomische greep ligt goed in de hand.
  • Gemakkelijk te installeren. De DogShower past op de standaard aansluiting voor de handdouche.

Hondenliefhebbers aan het woord: feedback over de DogShower 

“Na onze operatie ‘Vuile Hond’ testte ik de @hansgrohe_dogshower. Een echte verademing bij het wassen van een dikke, langharige vacht! Met de borstel wordt vuil en schuim goed uitgespoeld en weggeborsteld. De hond zo wassen is voor mij echt aangenamer.”   
@luke_goes_online

“Wij mochten de sproeier van @hansgrohe_dogshower testen en zijn echt enthousiast! Dankzij de noppen wordt de vacht snel helemaal nat. De hond wassen was nooit zo gemakkelijk als met de DogShower! Zelfs mijn man is enthousiast en was verbaasd over hoe snel Laila’s dikke vacht nat werd en hoe vlot we de shampoo konden ‘uitborstelen’! We willen de DogShower zeker aanbevelen!” 
@dailyscarlett_

“Ik ben meer dan enthousiast. Yuki heeft zo’n dikke vacht en onze normale douchekop is daar niet krachtig genoeg voor. Er bleven altijd shampooresten in zijn vacht. De monostraal is perfect om de snuit of de voetkussentjes te wassen. Voor de rest van het lichaam gebruikte ik de complete sproeier. Daarmee kreeg ik super gemakkelijk alle shampoo weg. Ik ben er heel tevreden over, de hond wassen verloopt nu veel vlotter bij ons. Overigens, de installatie van de douchekop is ook heel eenvoudig: in minder dan een minuut is de klus geklaard.” 
@yuki_thesnowdevil

“Met de speciale douchekop en de lange silicone noppen krijg je ook de dichte ondervacht in een mum van tijd nat.”
@behuet_geliebt

“De sproeier van @hansgrohe_dogshower maakt het veel gemakkelijker om de hond te wassen. Hij is speciaal hiervoor ontwikkeld en helpt om niet alleen modder maar ook shampoo grondig uit de vacht te spoelen. Je kunt hem verrassend eenvoudig met één hand bedienen en tussen drie straalsoorten omschakelen, terwijl je met de andere hand de hond vasthoudt.” 
@littleblueheart_

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt