Stromend water in een modern kleedje – FinishPlus

Lavatory faucet in the trendy color Matte Black.
Uw kleur. Uw stijl.

Water stroomt nu met de trend mee: FinishPlus oppervlaktedesigns

Geef uw badkamer karakter met kleur volgens de trend. De hansgrohe metallic tinten en matte kleuren brengen persoonlijke esthetiek aan de lavabo, het bad en in de douche. Twee bijzonder populaire hansgrohe mengkraanseries zijn nu verkrijgbaar in vijf nieuwe oppervlaktedesigns voor trendsetters. Met de creatieve mogelijkheden toont u in uw badkamer-oase: dit is mijn stijl.

Interieurdesign met persoonlijkheid

Chrome
Matt Black Matt Black
Matt White Matt White
Brushed Black Chrome Brushed Black Chrome
Polished Gold Optic Polished Gold Optic
Brushed Bronze Brushed Bronze
Glanzende chromen mengkraan aan witte lavabo.
Zwarte mengkraan naast zwarte waskom.
Elegante witte badkamerkraan en witte lavabo.
Mengkraan met zwart, geborsteld oppervlak.
Gouden lavabomengkraan gecombineerd met zwart.
Mengkraan in mat geborsteld brons, witte lavabo.

Individualiteit in de badkamer met gekleurde accenten

Droomt u er ook niet van uw woonstijl consequent te realiseren? Dan staat de badkamer als ruimte voor zintuiglijke ontspanning ongetwijfeld helemaal bovenaan uw todolijst. Zijn effectvolle, gekleurde accenten uw smaak en houdt u van contrasten? Of bent u meer voor sobere, subtiele elegantie zonder chroom? Laat u inspireren door creatieve mogelijkheden met de hoogwaardige oppervlaktedesigns.

Elegante contrasten

De matte trendkleuren Matt Black en Matt White spreken vooral fans van moderne architectuur aan. Als een gericht gebruikt contrast geven ze de ruimte net dat tikje meer. Bijzonder doeltreffend is de combinatie met donkere lavabo-oppervlakken of het samenspel met gekleurde details in de ruimte. De elegante soberheid van de badkamerkranen in matte kleuren zet in de modern ingerichte badkamer de puntjes op de i.

Moderniteit met een bijzondere glans

De verfijnde metallic kleuren Polished Gold, Brushed Black en Brushed Bronze combineren elegantie met moderniteit. Deze blikvangers in de badkamer zorgen zowel in een eerder donkere badkameromgeving als in een lichtere ruimte voor visueel aantrekkelijke contrasten. Combineer de pronkstukken bijvoorbeeld met voegloze wand- en vloerbedekkingen in industriële stijl of met elegante uni kleuren. Zo geeft u een heel persoonlijke touch aan uw badkamerinrichting.

 

Creëer uw eigen stijl voor de badkamer

hansgrohe Metropol en Talis E met FinishPlus nog individueler

Met zijn nauwkeurige, geometrische design staat Metropol voor hoogwaardig en individueel badkamerdesign. Hiermee is de kraanserie als het ware gemaakt voor uw persoonlijke designstatement. Metropol zet met een strakke vormgeving in op de elegantie van ruime vlakken, waarbij de exacte lijnen voor fijne lichtreflexen zorgen en de nieuwe oppervlakken bijzonder goed weerspiegelen.

Talis E heeft een modern en toch elegant karakter. De slanke, naar boven taps toelopende basis verleent de mengkraan een tijdloos silhouet. De kraan past harmonisch in elke moderne badkamer en zet in een van de nieuwe oppervlakken individuele accenten.

FinishPlus en hansgrohe – kwaliteit in het kwadraat

Om een stijlvolle sfeer te creëren, zijn naast de Metropol en Talis-E mengkranen ook talrijke accessoires in de vijf nieuwe oppervlakken verkrijgbaar. Zo kunt u alle componenten consistent in één kleur kiezen, van de mengkraan, via Showerpipe en hoofddouche, tot en met de hoekstopkranen. Of plaats bewust accenten. Zowel bij Metropol als bij Talis E zijn opbouwmengkranen en varianten voor wandinbouw verkrijgbaar, evenals een assortiment voor de douchebediening en het bad.

Bij uw keuze voor FinishPlus geniet u vanzelfsprekend van alle kwaliteitskenmerken die u van de hansgrohe series kent: verschillende ComfortZone hoogtes en een uitstekende designkwaliteit.
 
Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt