TÜV-geteste houvast voor alle generaties

Unica Comfort: badgreep en douchestang in één product

Uw badkamer moet geschikt zijn voor alle generaties? Met de TÜV-geteste Unica Comfort douchestang en badgreep inclusief handige accessoires kan de badkamer perfect gerenoveerd, uitgerust en op de toekomst voorbereid worden. Zeker wanneer senioren, kinderen of personen met een beperking deel uitmaken van uw gezin. De douchestang, badgreep en voetsteun zijn uiterst modern en voldoen aan alle eisen.

Veilige en esthetische douche voor het hele gezin.
De nieuwe Unica Comfort serie biedt comfort en TÜV-geteste veiligheid voor alle generaties.

Meer zekerheid en steun voor het hele gezin

Onze behoeften in de badkamer veranderen volgens onze levensfase. Er komen kinderen, die later weer weggaan. Beperkingen in mobiliteit kunnen onze routines veranderen. Naarmate wij ouder worden, worden wij ook wat onzekerder. Of er komen zorgbehoevende ouders bij ons wonen. Wat wij niet in elke fase willen doen, is telkens weer de hele badkamer aanpassen. Wat altijd hetzelfde zal blijven, is onze eis van smaakvol design en gebruikscomfort.

De nieuwe doucheserie Unica Comfort biedt elke generatie meer comfort, steun en flexibiliteit. Met TÜV-geteste veiligheid zorgt deze voor aanzienlijk minder risico op uitglijden in de douche en het bad. Daarbij fungeren alle producten ook als gecertificeerde badgrepen.

Wat biedt de nieuwe Unica Comfort serie?

  • De robuuste douchestangen zijn verchroomd en 25 mm dik. Ze zorgen voor een veilige steun tot 200 kg.
  • Een 250 mm breed opbergtablet van hoogwaardige kunststof biedt veel ruimte voor douchebenodigdheden. Handig: voor de reiniging kan het eenvoudig worden afgenomen.
  • Een tweede douchehouder zorgt ervoor dat u ook makkelijk bij de handdouche kunt, terwijl u in het bad of op een douchebankje zit.
  • De veilige badgreep Comfort en de slipvrije voetsteun Comfort leveren u betrouwbare diensten. Beide artikelen kunnen ook afzonderlijk worden besteld. De badgreep is bij sommige douchestangen en -sets inbegrepen.
  • Met Unica Comfort kiest u voor hoogwaardig design: tijdloos en modern past het assortiment harmonieus in elke badkamersfeer.
  • Van de hoogwaardige materialen kunt u lang genieten. De chromen oppervlakken van alle componenten glanzen mooi en zijn makkelijk te reinigen.

Wie heeft de douchestang uitgevonden?
Hans Grohe.

Unica is voor velen synoniem met douchestang. Hans Grohe heeft deze in 1953 uitgevonden. Sindsdien werd het origineel uit het Zwarte Woud continu verder ontwikkeld en met handige extra’s uitgerust.

Bij Unica Comfort zegt de naam alles: het assortiment omvat comfortabele douchesets, douchestangen, badgrepen en voetensteunen. Om aan alle inbouwsituaties te kunnen voldoen, is er een variant die naar rechts en een die naar links is gericht. Afhankelijk van uw individuele behoeften kunt u kiezen voor een douchestang met een lengte van 0,65 m, 0,90 m of 1,10 m. Bij het douchen bevestigt u de handdouche gewoon op de gewenste hoogte; indien nodig kunt u hem in drie dimensies verplaatsen (90°-hellingshoek, de schuif draait naar links en rechts en naar boven en onder). Of gebruik gewoon de tweede douchehouder.

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt