Keukeninrichting met gedurfde kleuren

Neopop-design voor meer plezier in de droomkeuken

Deze droomkeuken zit vol dynamische woonideeën: de wandkleur levert pure energie, hetzelfde geldt voor het levendige neopop-decor. Gedurfde kleuren in combinatie met visuele rustpunten: het design van de puristische spoelbakcombinatie is op het witte werkblad aangenaam onopvallend aanwezig. De vormgeving met licht hout voor vloer en eetplaats draagt in belangrijke mate bij aan het harmonische totaalbeeld van de ruimte.

Keukeninrichting met ideeën in neopop-stijl.
Neopop = levendige contrasten

Feelgoodkleuren maken de keuken tot het levendige centrum

De droomkeuken voor het hele gezin is als een natuurlijke verfdoos, met de bonte kleuren van ingrediënten en benodigdheden, kleurrijk fruit, fraaie flessen en groene planten. En niet te vergeten: de spullen van de kinderen. Zoekt u ideeën voor welke keukenuitrusting en wandkleuren u hiermee kunt combineren? Waarom niet gedurfd voor verscheidenheid kiezen? De keuken citeert met de wandkleur de hemel achter het raam, een accent in diepgeel haalt de zon in huis en licht hout creëert een opgewekte sfeer in de ruimte. In het werkgedeelte en achter de spoelbak zorgen panelen in neopop-stijl voor kleurcontrasten: levendig en modern.

Geen twijfel: het vrolijke plaatje kan rustige elementen voor het evenwicht verdragen. Dat is de rol van de puristische hansgrohe spoelbakcombinatie, het witte werkblad en de neutrale kasten. De helder vormgegeven spoelbak in roestvrij staal werkt als rustpunt, puristisch aangevuld met de innovatieve keukenmengkraan in strak design. Deze biedt met een druk op de knop aan de uitloop de keuze tussen twee straalsoorten en plaatst de bediening voor de waterstroom op de voorste rand van de spoelbak. Met de kiephendel kan het water ergonomisch en intuïtief worden bediend. Voor efficiënt keukenwerk in een visueel opgeruimde keuken met neopop-accenten.

Spoelbakcombinatie als rustpunt

Efficiënt keukenwerk aan de spoelbakcombinatie: de bedieningshendel op de voorste rand ligt goed in de hand; het neopop-design erachter mag gerust wat feller zijn.

Puristische spoelbak voor een neopop-decor.
Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt