Hoogwaardige woonkeuken met natuurlijke inrichting

Open keuken met een natuurlijke sfeer en innovatieve techniek

Met deze ideeën combineert u verschillende materialen uit de natuur en modern design tot een gezellige droomkeuken. De vormgeving met veel hout, steen- en metaallook wordt aangevuld met een innovatieve spoelbakcombinatie voor vlotte werkprocessen. In de contrastrijke inrichting gaat chroom harmonisch samen met authentieke oppervlakken, afgerond door levendig groen.

hansgrohe tips voor de inrichting van een woonkeuken.
Ideeën voor de hoogwaardige woonkeuken

Natuurlijke materialen in dialoog met de modernste techniek

Houdt u van natuurlijkheid en zoekt u ideeën voor een hoogwaardige en tegelijkertijd natuurlijke inrichting van uw droomkeuken? Dan wordt u ongetwijfeld aangesproken door de aangename materialen en warme accenten met hout en koperglans in deze suggestie. Vallen de foto’s met sensuele uitstraling bij u in de smaak? Gelukkig hoeft u bij deze inrichting geen compromissen te sluiten voor de veelgebruikte keukenwerkplaats met mengkraan: moderne hansgrohe techniek wordt in deze woonkeuken gecombineerd met citaten uit de natuur.

Het vrijstaande keukenblok is bekleed in de look van verweerd staal, wat momenteel de trend is en het prominente meubel een levendige kleur verleent. Het roestkleurige oppervlak wordt als wandpaneel aan de spoelbak voortgezet. Bij deze verfijnd rustieke look past de natuurlijke uitstraling van de bovenkasten in steengrijs. De spoelbak van het natuurlijke graniet SilicaTec pakt het thema natuursteen op en biedt een uitstekend decor voor de cool glanzende, hoogwaardige keukenmengkraan. Deze behoort tot de innovatieve spoelbakcombinatie: met de Select toets op de voorste rand van de spoelbak kan de waterstroom bij het werk in de keuken spontaan worden onderbroken en weer gestart – met een draai wordt de afvoer geopend en gesloten. De ergonomische positie van de Select functie is hierbij bijzonder praktisch. De uittrekbare sproeier met twee straalsoorten zorgt voor extra flexibiliteit aan het aanrecht.

De natuurlijke flair van de keukeninrichting wordt in de eetplaats voortgezet. Rond de houten eettafel zorgen de passende, gestoffeerde stoelen voor verblijfskwaliteit: hier blijft men graag wat langer, voor ontbijt en brunch of voor het avondeten met familie en vrienden. Planten en kruiden maken de natuurlijke sfeer compleet.

Bedieningscomfort en natuurlijkheid

De Select toets op de voorste rand van de spoelbak maakt het u gemakkelijk: water in- en uitschakelen met een druk op de knop, de waterafvoer openen of sluiten met een draai.

Moderne spoelbakcombinatie met apart bedieningselement
Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt