Trendthema: grijze keukenkleur

Zo geeft u een puristische keuken in antraciet vorm

Puristische chic met hypermoderne uitrusting: deze droomkeuken is volledig in trendy grijstinten uitgevoerd. Voor maximaal bedieningscomfort werd ze voorzien van talrijke technische snufjes. Ondanks de minimalistische kleur- en vormgeving komt de ruimte niet koel over. Integendeel, het is een gezellige keuken die uitnodigt om uitgebreid te koken, te genieten, samen te zijn en te vieren.

50 Shades of Grey

Grijs in de keuken trekt aan: van dolfijngrijs via grafiet tot steen- en betongrijs

Het geheel van hoogwaardige ingrediënten maakt van deze keuken een totaalkunstwerk. De kleurstelling in diverse grijstinten verleent de open ruimte een heldere, opgeruimde sfeer. De granietkleurige en zwarte vlakken van de wand, tegels, kookplaat, spoelbak of zwevende dampkappen zetten elegante accenten. Met glazen oppervlakken, sobere fronten en grepen wordt de puristische uitstraling nog versterkt. Voor royale bergruimte zorgen goed georganiseerde inbouwkasten. Zo blijft ook niet veel rondslingeren en wordt de aandacht op het essentiële gevestigd: de moderne keukenuitrusting.

Hightech keukenuitrusting: hoogwaardig en state of the art


Bijvoorbeeld een zelfreinigende XXL-bakoven met ventilator biedt ruimte om te bakken en te braden op vijf niveaus. Zin in een espresso of latte macchiato? Voor koffiefans zet de geïntegreerde design-volautomaat alle varianten. Aan het inductiefornuis biedt de stop-and-go-toets een echte meerwaarde op het gebied van veiligheid: een simpele tik volstaat om alle actieve kookzones uit te schakelen. Handig wanneer aan de deur wordt gebeld of de baby begint te wenen.

Granieten spoelbak met Select keukenmengkraan: uitgekiend en gebruiksvriendelijk


Ze past fantastisch in het hoogwaardige kleur- en apparaatconcept en creëert ergonomisch comfort: de hansgrohe spoelbak in graniet van SilicaTec. Dit minerale materiaal bestaat in grafietzwart, steen- en betongrijs. Aan de dubbele spoelbak kunnen verschillende werkstappen tegelijk worden uitgevoerd. En de waterstraal wordt eenvoudig gericht met de uittrekbare Select keukenmengkraan. Schitterend comfortdetail: het extra bedieningselement vooraan op de spoelbakrand.

Meer comfort met een druk op de knop

1x drukken en het water stroomt – 2x drukken en het water stopt weer: bij de spoelbakcombinatie bevindt de praktische Select toets zich vooraan op de rand.

hansgrohe spoelbakcombinatie met Select mengkraan.
Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt