Uw huis veilig via een app bedienen

Slimme app-partners: Home Connect Plus en hansgrohe bundelen de krachten

Veel slimme apparaten = veel apps = veel werk = veel tijdverspilling?

Dat hoeft niet per se het geval te zijn. Om u het leven gemakkelijker te maken, integreert hansgrohe zijn Pontos toepassingen in de Home Connect Plus app. Zo kunt u uw slimme woning comfortabel controleren en bedienen via een centraal platform.

Home Connect Plus en hansgrohe – twee sterke merken in uw voordeel

Vakantiescenario: Home Connect Plus en hansgrohe Pontos.
Stel uw persoonlijke ‘vakantiescenario’ in. Het volledige potentieel van het partnernetwerk resulteert uit de interactie tussen verschillende apparaten – helemaal volgens uw voorkeuren.

Home Connect Plus brengt orde in de chaos van talloze domotica-apps. Voortaan kunt u al uw slimme apparaten – en complete systemen van verschillende fabrikanten – in één app onderbrengen en flexibel aan uw behoeften aanpassen. Dit geldt zelfs voor categorieën die tot nu toe niet compatibel waren. Het grote voordeel:

U bedient alles centraal via één app. Zo wordt uw dagelijkse leven comfortabeler en hebt u meer tijd voor de dingen die echt belangrijk zijn.

Het ideale controlecentrum voor als u weg bent

Zorgeloos op reis: met Home Connect Plus stelt u uw persoonlijke vakantiemodus voor al uw slimme producten in – van bewegingsmelders, verlichting en camera’s tot irrigatiesystemen en robotmaaiers. Zo houdt u thuis altijd een oogje in het zeil – en kunt u de vooraf geprogrammeerde automatische functies met een simpele klik via het platform starten.

Een goed gevoel: met ÉÉN app de veiligheid thuis controleren

Dit geldt ook voor de waterveiligheid bij u thuis: als u uw Pontos producten in de centrale domotica-app integreert, weet u het meteen, als er met de waterleidingen of het binnenklimaat in uw huis iets niet in orde is. Kortom:
U bespaart kostbare (vakantie)tijd, omdat u niet met talloze apps aan de slag hoeft. De fotogalerij geeft u een idee van de duidelijk gestructureerde en intuïtief te gebruiken Home Connect Plus app.

Zo eenvoudig is het om Pontos in de
Home Connect Plus app te integreren

Home Connect Plus app, gratis verkrijgbaar in de App Store.
De app van Home Connect Plus is gratis. Geen abonnement, geen verborgen kosten, geen in-appaankopen. Gewoon in de App Store downloaden, configureren en op een nieuwe manier van uw smarthome genieten.

In slechts enkele stappen verbindt u uw hansgrohe apparaten intuïtief via de Home Connect Plus app: 

  1. Indien de app nog niet geïnstalleerd is, downloadt u eerst de hansgrohe home app uit de App Store en koppelt u uw apparaten zoals Pontos Base en Pontos Scout.
  2. Download en registreer vervolgens de Home Connect Plus app.
  3. Via de ‘+’ op het tabblad ‘Apparaten’ kunt u apparaten toevoegen.
  4. Er verschijnt een lijst van reeds geïnstalleerde apps van fabrikanten. Selecteer gewoon het merk van uw slimme apparaten en meld u eenmalig aan.
  5. Bevestig dat Home Connect Plus toegang krijgt tot uw apparaten.
  6. Uw gekoppelde smarthome-apparaten verschijnen nu in het overzicht en u kunt aan de slag.
Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt