hansgrohe XXL Performance

Groot plezier met extra grote regendouches

Ook zin in een grote douche? hansgrohe biedt u doucheplezier van een nieuwe dimensie. Onze hand- en hoofddouches bieden wij met XXL Performance aan, dat wil zeggen: de straalschijven van de regendouches hebben een diameter tussen 100 en 600 mm. Zo wordt lichaamsverzorging een wellnessprogramma. Want plezier, comfort en ontspanning worden door hansgrohe meegeleverd.

Grote hansgrohe-douche voor nog meer plezier.

Indrukwekkende straalschijven voor grote douchemomenten

XXL Performance: Ogen dicht en afdruipend van het dagelijks leven.
XXL Performance: ogen dicht en ontspan

XXL Performance staat voor grote straaloppervlakken bij de hansgrohe hoofd- en handdouches. Het water voelt als een warme zomerregen aan een zorgt voor heerlijke ontspanning. De grote douche biedt hansgrohe u bij veel producten, bijvoorbeeld bij de hoofddouches Rainmaker Select of Raindance Rainmaker. Sluit uw ogen, geniet van verschillende straalsoorten en laat de dagelijkse stress van u afspoelen.

Wie denkt dat XXL-genot en spaarzaam waterverbruik niet samengaan, overtuigen wij graag van het tegendeel. Met onze EcoSmart-varianten verbruikt u slechts 9 liter per minuut en profiteert u toch van een eersteklas douchegevoel. Want dankzij innovatieve hansgrohe straalsoorten zoals RainAir, voelt u zich zelfs bij 9 liter verwend. Dat ligt aan de weelderige, met lucht verrijkte druppels (AirPower technologie).

Vind het door u persoonlijk gewenste product met XXL Performance