hansgrohe XXL Performance

Groot plezier met extra grote regendouches

Ook zin in een grote douche? hansgrohe biedt u doucheplezier van een nieuwe dimensie. Onze hand- en hoofddouches bieden wij met XXL Performance aan, dat wil zeggen: de straalschijven van de regendouches hebben een diameter tussen 100 en 600 mm. Zo wordt lichaamsverzorging een wellnessprogramma. Want plezier, comfort en ontspanning worden door hansgrohe meegeleverd.

Indrukwekkende straalschijven voor grote douchemomenten

XXL Performance: Ogen dicht en afdruipend van het dagelijks leven.
XXL Performance: ogen dicht en ontspan

XXL Performance staat voor grote straaloppervlakken bij de hansgrohe hoofd- en handdouches. Het water voelt als een warme zomerregen aan een zorgt voor heerlijke ontspanning. De grote douche biedt hansgrohe u bij veel producten, bijvoorbeeld bij de hoofddouches Rainmaker Select of Raindance Rainmaker. Sluit uw ogen, geniet van verschillende straalsoorten en laat de dagelijkse stress van u afspoelen.

Wie denkt dat XXL-genot en spaarzaam waterverbruik niet samengaan, overtuigen wij graag van het tegendeel. Met onze EcoSmart-varianten verbruikt u slechts 9 liter per minuut en profiteert u toch van een eersteklas douchegevoel. Want dankzij innovatieve hansgrohe straalsoorten zoals RainAir, voelt u zich zelfs bij 9 liter verwend. Dat ligt aan de weelderige, met lucht verrijkte druppels (AirPower technologie).

Vind het door u persoonlijk gewenste product met XXL Performance

XXL Performance: Groter dan normaal. Beter dan goed.

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt