Geïnspireerd door de grootstad

Moderne badkamer: een smaakvolle combinatie van designmengkranen en metrotegels

Deze droombadkamer is een mix van modern design en nostalgische elementen uit de grootstad. De combinatie met pasteltinten en hout illustreert het veelzijdige karakter van de metrotegels, die doen denken aan Parijs en New York. Een uitgesproken strakke vormentaal wordt in het hele interieur doorgetrokken – ook in de hoogwaardige kranen en douches van hansgrohe.

Metrotegels en strak badkamerdesign
Inspiratie uit de metro

Elegant badkamerdesign en sensuele retrocharme

Wilt u in uw droombadkamer de sfeer van de grootstad creëren? Als u daarbij voor tijdloze metrotegels kiest, vindt u hier inspiratie voor smaakvolle combinaties. Hoogwaardige mengkranen en minimalistisch badkamerdesign gaan hand in hand met de urban look van de betegelde wand.

Sterke vormentaal en slimme combinaties

Wat op het eerste gezicht eenvoudig minimalisme lijkt, roept bij nader inzien talrijke associaties op: de tijdloze metrotegels verwijzen naar de drukte in de grootstad en de levendige periode van het vroege modernisme. Ze kunnen op uiteenlopende manieren worden gecombineerd – in deze badkamer gebeurt dat met een strak interieur. Voegen in een bijpassende tint en natuurlijke kleuren op de wanden errond zorgen voor visuele rust. De hoofddouche Rainmaker Select met twee straalsoorten laat u al op voorhand genieten van een zalige douche-ervaring met een persoonlijk wellnessprogramma.

De rechthoek is troef

De royale douche wordt geaccentueerd door een minimalistische glazen douchewand. Op die manier hebben de metrotegels een visuele impact in de hele ruimte. Hun rechthoekige vorm wordt een thema dat overal terugkeert, bijvoorbeeld in de strakke hoofddouche en de horizontale douchebediening RainSelect, die perfect in het voegenpatroon past. Zo zien ook de knoppen met Select technologie eruit als tegels. Deze nauwgezette heldere signatuur wordt doorgetrokken bij de lavabo met bijpassende wandmengkranen uit de lijn Metropol. De vrijstaande badmengkraan vormt een sterk statement naast het bad, dat met zijn ronde design de rechte lijnen bewust doorbreekt. Elementen van hout zorgen dan weer voor een warme touch in dit badkamerinterieur.

 
Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt