Voor wie naar verre landen verlangt

Warme woonbadkamer in etnische stijl met matzwarte mengkranen

Bent u een globetrotter die graag met volle teugen van reisherinneringen geniet? Deze royaal met daglicht gevulde, etnische badkamer geeft op een charmante en natuurlijke manier uiting aan de ‘honger naar verre landen’. De stijlvolle ruimte weerspiegelt een sterke persoonlijkheid en nodigt uit om zich even uit de dagelijkse drukte terug te trekken. In dit exotische interieur leggen moderne mengkranen met matzwarte oppervlakken een trendy accent.

Etnische badkamer met FinishPlus mengkranen van hansgrohe.

Exotisch badkamerlandschap met een persoonlijk interieur uit de hele wereld

Deze wellnessoase weerspiegelt de liefde voor avontuurlijke reizen, bijvoorbeeld naar Afrika of Zuid-Amerika. De natuurlijke tegels tonen de fascinerende kleuren van een Arabisch woestijnlandschap en zijn een streling voor de voeten. De accessoires van hout en natuurlijke vezels zijn nostalgische reissouvenirs en tegelijk sfeervolle blikvangers in het interieur. 

Warme woestijnsfeer om weg te dromen en de batterijen op te laden 


De royale ruimte van het inspiratievoorbeeld heeft kamerhoge ramen, die veel daglicht binnenlaten en uitzicht bieden op de stad. Wanneer het donker wordt, verspreiden de dansende vlammen in de haard een gezellige warmte en een sfeer die aan romantische avonden bij het kampvuur doen denken. De zandkleurige vloeren, beige muren en het woningtextiel in zachte tinten komen als moderne contrapunten de natuurlijke ambiance ten goede.

Gekleurde mengkranen vormen een boeiend en stijlvol contrast 


Het vrijstaande bad in zwart-wit en de zwarte badmengkraan beantwoorden aan de huidige trend en creëren een boeiend contrast. Daarachter een inloopdouche met glazen scheidingswand, donker gelakt frame en douchegoot. Het zwarte douchesysteem met hoekige hoofddouche, ronde Select handdouche en ingebouwde minimalistische bediening is een juweeltje op het gebied van design. De mengkranen op het etnische lavabomeubel passen hier harmonisch bij. Ze staan fier rechtop achter de witte waskommen. Het oppervlaktedesign heet ‘Matt Black’; de hoogwaardige afwerking FinishPlus.
Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt