AddStoris: alles mooi en altijd binnen handbereik

Bijpassende accessoires van hansgrohe bij de lavabo.
hansgrohe nieuwigheden

Maak uw badkamer compleet!

Bent u op zoek naar geschikte accessoires voor uw badkamer? Vindt u het ook zo mooi als alles rond de lavabo, het toilet, de douche en het bad één geheel vormt? Van handdoekrek tot zeepdispenser: met AddStoris biedt hansgrohe u een omvangrijk assortiment voor een harmonische wellnessoase. Toebehoren die perfect bij uw behoeften én uw badkamerinterieur passen.  

Allesomvattend badkamerdesign met stijlvolle accessoires in zes kleuren

Tandenborstel, tandpasta, zeep, washandjes, scheergerei en zo veel meer: waar bewaart u al de dingen die u dagelijks in de badkamer gebruikt? Waar vinden al deze benodigdheden een geschikte plek zonder de sfeer van de ruimte te verstoren?

AddStoris biedt een oplossing voor elk opbergprobleem

Deze accessoirelijn overtuigt door zijn strakke, minimalistische design en past perfect bij de hansgrohe mengkranen in uw badkamer. Ook de tissuebox of scheerspiegel integreert zich mooi en subtiel in uw interieur. Voor een modern geheel waarin alles visueel op elkaar is afgestemd en niets overladen overkomt.

Accessoires in speciale uitvoeringen: elegant, praktisch en veelzijdig

Laat u gaan en maak uw badkamer helemaal af. Combineer het AddStoris aanbod naar eigen smaak met uw badkamerinrichting. De accessoires zijn verkrijgbaar in zes verschillende oppervlaktekleuren. Zo passen ze ook perfect bij de gekleurde FinishPlus mengkranen en douches van hansgrohe. Om u te inspireren, tonen wij u een paar mooie ideeën in de fotogalerij.

De pluspunten van AddStoris op een rijtje

  • Geniet van meer functionaliteit, vrije ruimte en opbergmogelijkheden rond de lavabo, de wc, de douche en het bad.
  • Het heldere, strakke AddStoris design past perfect in elke moderne badkamer.
  • Als u uw hansgrohe badkameruitrusting met deze accessoires aanvult, krijgt u een sfeervol geheel waarin alles op elkaar is afgestemd.
  • Kies uit zes verschillende oppervlakken de juiste afwerking voor uw badkamer.
  • Het volledige productassortiment is gemakkelijk te installeren en overtuigt door zijn aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.
  • AddStoris producten vormen een ideale combinatie met het FinishPlus assortiment van hansgrohe.
Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt