Een droomkeuken voor iedereen

Gezinsleven rond het keukeneiland in een kleurrijke omgeving

De familiekeuken is een alleskunner: ze is zowel uitgerust om snel eten klaar te maken als een arena voor kookfans en gezelligheid. In de drukte van alledag moet in de keuken veel tegelijkertijd worden gedaan – dat vraagt om royale werkbladen en korte afstanden. Een verbinding van de keuken met andere leefruimtes vergemakkelijkt het samenzijn; kleuraccenten zorgen voor een goed gevoel tijdens het koken.

Kleuraccenten in de moderne familiekeuken.
De gezelligheid van een kookeiland

De familiekeuken staat centraal in het gezinsleven

Droomt u van een familiekeuken waar iedereen graag samenkomt, eet, speelt en met elkaar praat? Dan geeft de ongedwongen eilandoplossing u misschien inspiratie. De transparante indeling creëert ruimte voor wisselende activiteiten. Ook de kids kunnen hier bij spel of huiswerk in het oog worden gehouden. Dankzij de makkelijk te onderhouden oppervlakken is de keuken ideaal voor het dagelijkse leven. Kleuraccenten maken de ruimte sfeervol.

De familiekeuken is voor alles uitgerust en bovendien makkelijk te onderhouden

Het kookeiland heeft een royaal werkblad en veel bergruimte in de onderkasten en is daarmee op alle eisen voorbereid. In het midden geplaatst, is het eiland het centrum en middelpunt in de keuken van korte afstanden. De oppervlakken zijn makkelijk te onderhouden, wat ook voor de tegelvloer geldt. Het mozaïek in sobere vintagelook vergeeft kleine ongelukjes en zorgt samen met het hout van de kast voor een warm contrast met het elegante wit van de lak. Kleuren uit de natuur creëren een opgewekte sfeer en maken van de keuken een plek waar men zich graag terugtrekt. Het keukenblok onder het raam pakt zowel het hoogglanzende wit van de meubels als het thema hout voor het werkblad op.

Spoelbakcombinatie op het dagelijkse gezinsleven afgestemd

De hansgrohe spoelbakcombinatie met extra groot bekken past bijzonder goed in deze familiekeuken. De spoelbak met binnenmaat 66 cm biedt voldoende plaats voor grote potten en zelfs voor een bakplaat. In het turbulente leven van alledag doet hij bovendien probleemloos dienst als voorlopige bergplaats. De uittrekbare uitloop van de mengkraan met een lengte van 76 cm vergemakkelijkt het uitspoelen en kan zelfs potten naast de spoelbak vullen. Hierbij kan het water met de Select knop comfortabel met één hand worden bediend, terwijl de straal op de gewenste plek wordt gericht. Voor kleine keukenhulpjes is de combinatie bijzonder ergonomisch, want het in- en uitschakelen kan ook met de kiephendel op de voorste rand van de spoelbak.

Roestvrij staal – tijdloos in puristische vorm

De spoelbakcombinatie van roestvrij staal past perfect bij het houten werkblad. Bijzonder ergonomisch in de familiekeuken is de bediening aan de voorste rand.

Hoogwaardige roestvrijstalen spoelbak in de familiekeuken.
Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt