Uitnodigend en gezellig

Uw droomkeuken gezellig ingericht

In de woonkeuken draait het niet alleen om eten klaarmaken en koken, maar ook om communicatief samenzijn en genieten aan tafel. De tijdloos-moderne combinatie in zwart-wit is met een uitnodigende eetplaats gecombineerd. Warm hout en comfortabele meubels verbinden de in elkaar overlopende ruimtes. Functionele bestanddelen met designkwaliteit maken de droomkeuken compleet.

De huiselijke droomkeuken nodigt tot een gezellig gesprek uit.
Aangenamer eten, langer blijven

Moderne keuken om te wonen

U droomt van een huiselijke keuken met een grote eetplaats waar men graag vertoeft en van de gezellige sfeer geniet? Dan zal de mix van hout, comfortabele stoelen en een moderne, functionele keuken u zeker bevallen. Aan de royale tafel wordt geleefd, gegeten en gecommuniceerd, terwijl de techniek op de achtergrond blijft. In de tijdloos-moderne keuken met witte oppervlakken vormt het zwarte werkblad een elegant contrast. Hierbij zorgen warme materialen voor een gezellige sfeer.

De keuken in zwart-wit gaat het beste met hout samen

De hoogwaardig rustieke houten tafel wordt op de doorlopende parketvloer een visueel aantrekkingspunt. Gestoffeerde stoelen dragen bij aan de huiselijke sfeer. Subtiele kleuraccenten en accessoires maken het totaalbeeld af: keukenaccessoires in muntgroen treden in dialoog met zwarte werkbladen; het coole design van de spoelbak past er perfect bij.

Comfort aan de spoelbak maakt de keuken extra aangenaam

In deze keuken komt de minimalistisch vormgegeven spoelbakcombinatie bijzonder goed tot haar recht. De brede spoelbak van hoogwaardig roestvrij staal ligt vlak op het zwarte werkblad. Het extra brede bekken met binnenmaat 66 cm biedt veel ruimte voor grote potten en zelfs voor een bakplaat: bijzonder praktisch wanneer voor het gezin en gasten veel voor te bereiden is. De keukenmengkraan met uittrekbare uitloop en extra grote actieradius is hier perfect op afgestemd. De uittreklengte van 76 cm maakt comfortabel werken mogelijk, de Select technologie aan de uitloop staat voor bedieningscomfort met één hand: heel eenvoudig water in- en uitschakelen met een simpele druk op de knop en tegelijkertijd het water gericht laten stromen.

Uittrekbare sproeier – vlot in gebruik

Bedieningscomfort is goud waard, wanneer het er aan de spoelbak druk aan toe gaat. De sBox zorgt voor een veilige slanggeleiding van de uittrekbare sproeier in de onderkast.

Gezellige keuken met moderne spoelbakcombinatie.
Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt