Woonidee voor een kleine ruimte

Compacte droomkeuken: harmonische inrichting op een kleine oppervlakte

Ook bij een kleine plattegrond kan de keuken harmonisch worden ingericht. De open keuken sluit dankzij de houten oppervlakken en warme kleuren gezellig op het woongedeelte aan. In de compacte droomkeuken versmelt hoogwaardige techniek – voor vlekkeloze processen bij het koken – met veel natuurlijkheid. Overtuig u zelf van een kleine woonkeuken.
 

Moderne inbouwkeuken op een kleine oppervlakte.
Harmonisch en hoogwaardig

Deze kleine inbouwkeuken maakt een grootse indruk

Droomt u van een kleine keuken die er harmonisch als uit één stuk uitziet? Misschien is de compacte inbouwkeuken uw smaak. Dankzij de afgestemde kleuren en materialen overtuigt deze niet alleen functioneel. Op een kleine oppervlakte wordt natuurlijkheid met verfijnde accenten gecombineerd.

Gezellige materiaalmix voor een open keuken

Voor de natuurlijke sfeer zorgen hout en tegels, die met een wandbekleding in betonlook gecombineerd zijn. De mix van authentieke materialen wordt voortgezet door de zwarte metalen rekken in industriële stijl. Hierbij creëren de wit gelakte vlakken een stijlvol contrast. De openheid naar het woongedeelte verleent de compacte keuken transparantie, terwijl de overgang tussen steen en hout op de vloer de ruimtes toch afbakent. Het keukenblok pakt uit met slimme techniek. Zo verdwijnen keukendampen in de werkbladdampkap en blijft de achterwand volledig bruikbaar. De kolomkast, die het keukenblok tot een L-vorm uitbreidt, biedt met opvallende houtaccenten smaakvol plaats aan hightech apparaten.

Geen gebrek aan functionaliteit in de kleine keuken

De roestvrijstalen spoelbakcombinatie past harmonisch in deze evenwichtige materiaalmix. Dat de spoelbak en hoogwaardige keukenmengkraan een perfect op elkaar ingespeeld team zijn, is een belangrijk voordeel voor de kleine keuken. Het extra grote bekken en de hierop afgestemde mengkraan vormen zowel esthetisch als functioneel een eenheid. Het water kan met de kiephendel op de voorste rand van de spoelbak bijzonder comfortabel worden bediend, terwijl de 76 cm lange uittrekbare uitloop de actieradius in de compacte keuken uitbreidt. Met een druk op de Select knop aan de uitloop stroomt water in de gewenste straalsoort op de plek waar men het nodig heeft. Dit werkt ook heel eenvoudig met één hand, wat de kookfan voor wie elke handeling feilloos moet worden uitgevoerd, zeker zal weten te waarderen.

Bedieningscomfort op een kleine oppervlakte

Eenvoudige waterregeling per kiephendel in combinatie met de uittrekbare uitloop: zo heeft de spoelbakcombinatie ook in de kleinste keuken direct fans.

Spoelbakcombinatie voor de kleine keuken.
Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt