Industriële stijl in de keuken

Droomkeuken: fraai ingericht in loftstijl

Wil u graag het urbane woongevoel van een loft in uw droomkeuken? Dan is de combinatie van metalen elementen, een industriële vloer en accenten in zwart en chroom ongetwijfeld uw smaak. De coole sfeer past perfect bij het minimalisme van de hansgrohe spoelbakcombinatie. Zo wordt de keuken een praktische kookwerkplaats in een open ruimte met moderne huiselijkheid.

Open wonen met een keuken als in een loft.
Coole stijl uit de loft

De kleine keuken met bar citeert industriële voorbeelden

Inspireert de nonchalante, urbane loftstijl u tot uw droomkeuken? Houdt u van de charme van een omgebouwde industriële ruimte zonder tierlantijntjes? Dan hecht u ongetwijfeld ook belang aan een vaste hand en duidelijke functionaliteit bij het inrichten. Een helder designstatement met metaal, coole oppervlakken en loftcitaten ligt helemaal in deze lijn. De trendy industriële stijl past perfect bij de hoge kwaliteitseisen aan de keukenuitrusting.

Zichtbare functionaliteit gecombineerd met sobere kleuren

De sterke accenten met metalen rekken, coole kleuren en een industriële vloer met terrazzo-look doen aan een loft denken. Het zwarte werkblad verbindt de bar en kleine zitplaats met het werkgedeelte van de keuken. Dit visueel verbindende element herhaalt bovendien het metaalzwart van de rekken en het ovenfront. Het roestvrije staal en glanzende chroom van spoelbak en keukenmengkraan gaan perfect samen met de zakelijke industriële stijl. Hierbij passend zijn de kookplaat en spoelbak gelijkliggend in het werkoppervlak geïntegreerd. Dat overtuigt niet alleen esthetisch, maar ook praktisch. In de nis met gekleurde boord ziet de hoogwaardige keukenmengkraan er helemaal top uit.

Uiterst functionele afwasplaats

Mengkraan en spoelbak vormen een ingespeeld team. Terwijl het water met de kiephendel comfortabel kan worden in- en uitgeschakeld, biedt de tot 76 cm lange, uittrekbare uitloop bijzonder veel flexibiliteit. Een druk op de Select knop aan de uitloop volstaat om het water te laten stromen op de plek waar men het nodig heeft: in de extra grote spoelbak of op een andere plek binnen de actieradius.

Functionaliteit is de ster

Vlotte processen in de keuken als werkplaats: water wordt met de kiephendel aan de voorzijde bediend; de tot 76 cm lange, uittrekbare uitloop biedt een maximale actieradius.

Moderne spoelbakcombinatie voor vlotte werkprocessen.
Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt