Natuursteen in de droomkeuken

Keuken met karakter: het materiaal graniet

Natuurlijke materialen zijn trendy in de moderne keuken. Geen wonder dus dat granieten werkbladen helemaal in zijn. De elegante en hoogwaardige uitstraling van graniet overtuigt zowel bij het keukenblok als bij het aanrecht. Vooral omdat het robuuste materiaal harmonisch kan worden gecombineerd met talloze stijlrichtingen.

Graniet past in de moderne keukeninrichting.
Natuurlijke materialen zijn de trend in de keuken. Een granieten spoelbak en werkblad zetten hoogwaardige accenten in deze heldere en aangename omgeving.

Graniet legt een sterk accent

De keuken wordt niet alleen gezelliger, ook de vraag naar waardevolle details neemt toe. Het is immers belangrijk dat de keuken aan de persoonlijke smaak voldoet en harmonieus in het huis past, want de keuken is allang veel meer dan gewoon een plek waar wordt gekookt. Elegante en kwaliteitsvolle oppervlakken staan dan ook bovenaan op de verlanglijst voor een individuele inrichting. Graniet creëert met zijn veelzijdige karakter sfeervolle combinaties of bewuste contrasten. Het sterke materiaal past in de architecturale trend van natuurlijke materialen en robuuste kwaliteit. Dat het bovendien bijzonder onderhoudsvriendelijk is, is een extra troef.

Consistent vormgeven met graniet

Met granieten spoelbakken zet u de passende toon: het veelzijdige en natuurlijke materiaal past perfect bij zowel hout als bij beton en bakstenen muren. Naast gekleurde oppervlakken in de omgeving toont het materiaal zijn sterkte in het combineren. Zo versmelten het werkblad en de keukenspoelbak in aangepaste kleur tot een visuele eenheid. Bovendien biedt graniet de voordelen van een natuurlijk uitziend en aanvoelend materiaal. Het sobere design brengt rust in het centrum van de turbulente keuken.

De consistente uitstraling creëert rust

Voordeel van een granieten spoelbak: de kleurnuances maken een visueel vloeiende combinatie mogelijk. De fluweelglans oogt fraai in het aanrecht.

Consistent design in de keuken.

De designtaal van graniet: hansgrohe spoelbakken overtuigen met functie en gevoel

Bent u overtuigd van een consistente vormgeving in de keuken? Ontdek dan onze selectie aan functionele en esthetische spoelbakken:

  • hansgrohe granieten spoelbakken van het materiaal SilicaTec zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. De spoelbakken hebben een niet-poreus en tegelijkertijd hard en slijtvast oppervlak.
  • Enkele of dubbele spoelbak? Opbouwmontage of toch liever de inbouwvariant? Met of zonder afdruipvlak? Het robuuste en tegelijk aangenaam aanvoelende materiaal biedt u persoonlijke creatieve vrijheid
  • De spoelbak van graniet is ook verkrijgbaar als spoelbakcombinatie, waarbij de spoelbak en mengkraan perfect op elkaar zijn afgestemd. De sBox is inbegrepen – voor een opgeruimde onderkast
  • Bovendien biedt het hansgrohe assortiment tal van keukenkranen, geheel volgens uw eigen smaak en werkmethoden. Voor de gewenste bewegingsvrijheid onder de waterkraan zijn verschillende hoogtes beschikbaar. Wij noemen dit de ComfortZone

Nog meer inspiratie: natuurlijkheid in de keuken met materialen zoals graniet

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt