Robuuste flair: ijzer en beton

De industriële stijl verovert de keuken met metalen en robuuste oppervlakken

Houdt u van een moderne keuken waarin de ruwe charme van de werkplaatslook versmelt met koele kleuren? Dan moet u voor de industriële stijl gaan. Zwart metaal en robuuste oppervlakken vormen het perfecte decor voor glanzende chromen mengkranen. Combineer dit met de roestvrijstalen of natuurlijke kleuren van onze granieten spoelbakken. Een betonlook en vintage flair maken de trend compleet.

Keuken in industriële stijl met een warme uitstraling.
De industriële stijl combineert robuust metaal, gedempte kleuren en glanzend roestvrij staal. De keukenmengkraan met innovatieve bediening aan de spoelbak is een visueel hoogtepunt.

Coole recepten voor het industriële design in de keuken.

Metalen accenten en zwart zijn typisch voor de industriële stijl.
De industriële stijl combineert coole techniek met natuurlijke oppervlakken: glanzend roestvrij staal, premium keukenmengkranen en hoogwaardige natuursteen creëren een harmonieus beeld.
De industriële stijl creëert met typische aspecten uit de industrie en werkplaatsen een koele en tegelijk gezellige sfeer. De bewuste keuze voor sterke materialen zoals ijzer, staal, beton en steen staat voor een stedelijke interieurstijl. Het is dus niet verwonderlijk dat de industriële stijl ook aan de wereld van lofts doet denken. Creëer met deze stijl een harmonische combinatie van sensualiteit en nuchtere functionaliteit.

De trend wordt gekenmerkt door het kleurenpalet van zwart, grijs en roesttinten. Bij het ontwerpen van een coole keuken in industriële stijl speelt de fabriekssfeer van blote bakstenen muren een centrale rol: fabrikanten van wanden en vloeren leveren een divers spectrum aan interpretaties van echte materialen, met of zonder patina. Gebruikssporen zijn in de industriële stijl uitdrukkelijk toegestaan. Zo maken vintage stukken zoals metalen krukken en werkplaatslampen de beoogde esthetiek van oude werkplekken compleet. Op deze manier onderscheidt de industriële stijl zich van een minimalistische woonsfeer.

In de trendy keuken kan met deze combinatie van rustieke oppervlakken en coole, eigentijdse techniek een individueel statement worden gecreëerd: rough chic ontmoet modern design. Rekken met zwarte metalen frames, zoals in een magazijn, zijn functioneel en staan tegelijkertijd voor een nonchalante stijl. Bij dit concept hoort ook beton – op vloer of meubelfronten: de authentieke uitstraling nodigt uit tot aanraken. Desgewenst kunnen de trendy meubeloppervlakken worden voorzien van roesteffecten, die de meeste fabrikanten in hun kleurengamma aanbieden.

Keukeninrichting tussen loft en kookwerkplaats

Maximale functionaliteit voor de keuken passend bij de industriële stijl

Houdt u van de ruwe industriële stijl voor uw droomkeuken? Voor een harmonische inrichting die aan hoge technische eisen voldoet, biedt hansgrohe een breed gamma aan moderne keukenmengkranen. De ergonomische omschakeling tussen twee straalsoorten en de individuele ComfortZone hoogte passen bij het werkkarakter van de keuken in industriële stijl. De op vloeiend werken afgestemde inrichting vindt volmaakt bedieningscomfort in de mengkranen met uittrekfunctie en sBox.

De industriële stijl harmonisch combineren met materialen van hansgrohe

Onze keukenmengkranen worden stijlvol gecombineerd met de puristische hansgrohe spoelbakken. U kunt hierbij kiezen tussen modern design in roestvrij staal of natuurlijk graniet van het materiaal SilicaTec. Beide varianten zetten functionele accenten in een keuken in industriële stijl. Hoogwaardig, glanzend roestvrij staal pakt het technische thema op en de robuuste granieten spoelbakken passen perfect bij de trendy materialen. Verder kunt u voor de aanrechtmengkraan kiezen uit een ruim aanbod aan kleurschakeringen, die de trend helemaal volgen. Metalic tinten en matte kleuren zoals Brushed Black Chrome, Matt Black en een roestvrijstalen finish laten de keukenmengkraan visueel versmelten met het industriële design.
Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt