Een topervaring: Rainfinity

hansgrohe PowderRain in the Rainfinity overhead shower.
hansgrohe nieuwigheden

Rainfinity: het toppunt van douchegenot

U bent op zoek naar een ultramoderne douche, die u elke dag verwent met heerlijke douchebelevenissen? Dan leert u hier Rainfinity kennen, de nieuwe hansgrohe douchelijn voor veeleisende liefhebbers van wellness en design. Dankzij bijzondere straalsoorten, zoals de microfijne en ultrastille PowderRain, wordt uw dagelijkse douche een heel speciaal genot.

PowderRain uit de Rainfinity hoofddouche. PowderRain
Intense PowderRain uit de Rainfinity hoofddouche. Intense PowderRain
RainStream uit de Rainfinity hoofddouche. RainStream

Diepe ontspanning voor veeleisende liefhebbers van wellness en design

Uw badkamer is uw persoonlijke wellness plek, waar ontspanning centraal staat. Stel u voor dat u door uw douche van kop tot teen in ragfijne microdruppels wordt gehuld - een alomvattend genot, dat zijn gelijke niet kent. Met Rainfinity design douches beleeft u zo een in alle opzichten sensueel verwenprogramma. Er ontstaat a) door PowderRain, de straalsoort die met verschillende intensiteit uit b) gewelfde straalschijven met nieuw gegroepeerde uittree-openingen wordt gestuurd. Dat culmineert c) in individuele momenten van welbehagen en gevoelens van uiterste ontspanning. Dit nieuwe wellness ABC van hansgrohe zorgt voor ongekende douchebelevenissen.

Nieuw design archetype: in de regen staan was nog nooit mooier

Het Rainfinity design is een optisch genot. Met moderne kleuren van de oppervlakken en de subtiel gestructureerde straalschijf brengen de grote hoofd- en handdouches meer huiselijkheid in de badkamer. Het matte wit van de douches vormt een sierlijk contrast met de grafietkleurige straalschijven. Ook de nieuwe Showerpipe zorgt voor een highlight in uw levensruimte. Deze plaatst met hoofddouche, handdouche, opbergtabletten en een aparte inbouwbediening moderne accenten. Tussen de straalsoorten wisselt u eenvoudig en intuïtief: met Select.
Loslaten en genieten

Ontdek Rainfinity in alle facetten in de fotogalerij

Rainfinity: alomvattend douchecomfort met breed assortiment

Supersensueel genot en een trendsetter van het minimalistische badkamerdesign: Rainfinity overtuigt over de hele lijn. Of nu met de grote, ronde handdouche (130 mm Ø) of de puristische staafhanddouche. Of met de veelzijdige schouderdouche, waarmee gezicht en haren droog blijven. Of de hoofddouche met innovatieve wandaansluiting, die in de hoek kan worden versteld en waarbij de douchearm wegvalt. 
Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt