Rebris: vanuit elke gezichtshoek een genot

Moderne badkamer met rebris aan de lavabo.
hansgrohe nieuwigheden 2022

Een frisse wind in de badkamer

Soms is een klein detail genoeg om een groot verschil te maken. Ontdek de tijdloze Rebris mengkranen voor een upgrade van uw badkamer. Kies tussen twee designvarianten, met rondingen of strakke randen, en renoveer zonder veel moeite in de beste kwaliteit. Beide varianten bieden een ruim assortiment voor de hele badkamer en zijn voorzien van innovatieve technologieën die een duurzame levensstijl ondersteunen. 

Goed design komt nooit alleen

Rebris E in mat zwart in aan lavabo.
De slanke ééngreepsmengkraan Rebris E overtuigt met strakke en precieze lijnen aan de greep en uitloop. Het matzwarte oppervlak geeft de mengkraan een stijlvolle uitstraling.

Laat u leiden door uw smaak. Rebris S en Rebris E hebben een opvallend slanke look voor de wellnessbadkamer, welke keuze u ook maakt:

  • Het design met zachte rondingen van Rebris S past harmonisch in verschillende badkamerstijlen.
  • De strakke lijnen van Rebris E zijn tijdloos modern en passen perfect in een badkamer met duidelijke lijnen.

De vormentaal van beide designvarianten typeert het hele assortiment, van de lavabomengkranen tot het bad en de douche. Zo kunt u consequent kiezen voor het oppervlak dat bij uw stijl past: mat zwart of chroom.

Innovatief en functioneel: dat is Rebris

De voordelen van Rebris in één oogopslag    

De nieuwe mengkraan Rebris verwent u met veelzijdigheid en overtuigt met sterke argumenten:

  • Het design is tijdloos en kan overal in de badkamer waar u van water wilt genieten, harmonisch worden gecombineerd.
  • De Rebris badkamerkranen zijn betrouwbaar en van hoge kwaliteit. Zo kunt u lang van de producten genieten en dat voor een aantrekkelijke prijs.
  • Rebris maakt u het onderhoud heel gemakkelijk. De Coin Slot straalregelaar draait u met een muntstuk eenvoudig los en plaatst u na het ontkalken even eenvoudig weer terug.
  • Met innovatieve technologieën ondersteunt Rebris een duurzame levensstijl. EcoSmart+ gebruikt 20% minder water in vergelijking met onze standaard EcoSmart producten. En met CoolStart bespaart u nog meer energie.

Rebris S: het zachte silhouet past in vele badkamerstijlen

Rebris E: strakke variant voor de moderne badkamerstijl met duidelijke lijnen

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt