2023

Batibouw

Traditiegetrouw zijn we aanwezig op Batibouw van 14 tot 19 maart. Bezoek ons van dinsdag tot en met zondag in paleis 7!

Ontdek onze producten

Batibouw is voor ons de kans om onze nieuwe producten voor te stellen. In exclusiviteit en in première in België krijgt u de kans om onze nieuwe complete badkamerconcepten te ontdekken.

Sinds de jaren tachtig verbeteren wij onze producten om ze nog milieuvriendelijker te maken. Zo kunt u met onze EcoSmart en CoolStart technologieën eenvoudig water en energie besparen, goed voor de planeet en voor uw portemonee. Daarvoor hebben we besloten om op onze stand alleen EcoSmart producten in werking te presenteren, een technologie waarbij tot 60% minder water verbruikt.

Batibouw 2023
Kom onze producten testen

Test onze producten

Bent u nog niet zeker welk type straal u het liefst gebruikt in uw douche? Kom op onze stand om de producten in actie te zien zodat u de perfecte straal voor u kunt vinden.

Ontdek bijvoorbeeld ons gamma Pulsify, de handdouche biedt drie jets: de PowderRain voor een zachte douche, de Rain voor een douche vol vitaliteit en een massagestraal.

U zal ook een product met en een zonder de EcoSmart technologie kunnen vergelijken. En zien dat u water kunt besparen en de planeet helpen zonder uw dagelijks comfort te verliezen.

Jordy Meeus
Jordy Meeus sera présent sur notre stand le 16.03

Jordy Meeus komt op de stand

Op donderdag 16 maart, zal Jordi Meeus, professionele renner van het BORA-hansgrohe team op onze stand aanwezig zijn vanaf 15u. Wij organiseren op die dag ook onze "Bike activation". Een speciale actie waar u op een fietssimulator zal mogen rijden.

Er zal ook een leuke prijs te winnen zijn voor degene die het snelst 1 kilometer aflegt, dus kom zeker langs op de stand om te fietsen voordat u de nieuwigheden ontdekt.

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt