Nieuw van hansgrohe aan het aanrecht

Afwassen geherdefinieerd – met de hansgrohe serie M71 Select 2-gats

Ontdek revolutionair bedieningscomfort aan de spoeltafel: de serie M71 in de Select 2-gats variant koppelt de waterregeling los van de mengkraan. Bij de spoelbakrand vergemakkelijkt een afzonderlijk bedieningselement uw werkzaamheden, terwijl de kraan zelf op de vertrouwde plaats staat. Plezier met één druk op de knop komt er met Select letterlijk bovenop en het minimalistische design past stijlvol in elke omgeving.

hansgrohe serie M71 met afzonderlijk bedieningselement.
Minimalistisch design, doordachte functies. De hansgrohe nieuwigheden van de serie M71 worden ongetwijfeld het hart van uw keuken.

Bedieningscomfort tot de tweede macht: hansgrohe M71 Select 2-gats varianten

Deze mengkranen zullen uw werk in de keuken ingrijpend veranderen: regel de waterstraal comfortabel aan de voorste spoelbakrand en geniet van ongeziene flexibiliteit. De afzonderlijke bedieningselementen van de mengkraan M71 Select 2-gats vereenvoudigen de werkzaamheden aan de spoeltafel aanzienlijk. Water in- en uitschakelen is gemakkelijker dan ooit. Het subtiele design zal u even sterk overtuigen als de enorme actieradius van uw nieuwe keukenhulp: dankzij de innovatieve sBox en een veilige slanggeleiding kan deze nieuwe mengkraan tot 76 cm worden uitgetrokken. Maak uw keuze uit twee functionele bedieningsvarianten.

Eén druk op de knop aan de spoelbakrand volstaat!

Met de M71 met Select toets start en stopt u de waterstroom heel eenvoudig. Het afzonderlijke bedieningselement wordt op de spoelbakrand of op het werkvlak geïnstalleerd, afhankelijk van wat voor u het gemakkelijkste is. Wanneer u groenten afspoelt of een pot wilt vullen, schakelt u het water direct met één druk op de knop in of uit. Zelfs met uw elleboog of handrug, mochten uw handen te vuil zijn. Door aan de knop te draaien, opent en sluit u de waterafvoer.
Ook de kraan zelf biedt intelligente functies: de waterhoeveelheid en temperatuur kunt u vlot instellen. Met de omstelknop aan de kraanuitloop wisselt u tussen de normale straal en de douchestraal.

Kiepen en draaien: geniet van ergonomisch watercomfort

Hoe makkelijk is dit! Bij de M71 variant met kiephendel hebt u bij de spoelbakrand alles onder controle. Wanneer u de hendel kiept, laat u het water harder of zachter stromen. Wanneer u hem draait, past u de temperatuur aan. En ook in deze variant zit de Select technologie verstopt. Aan de uitloop van de kraan zelf bevindt zich een subtiele knop. Met een simpele druk daarop start en stopt u het water. De mengkraan blijft hierbij geopend.

Ontdek meer over onze nieuwe M71 Select 2-gats keukenmengkranen. Dit comfort wilt u nooit meer missen.

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt