De douche is de ster

Wellness thuis – ontstressen en energie tanken met de ideale douche

Wilt u graag een plek om even te ontstressen van de dagelijkse sleur en energie te tanken? hansgrohe vertelt u wat u nodig hebt voor meer wellness thuis. Met slechts enkele stappen verandert u uw badkamer al in een centrum van ontspanning. De mogelijkheden gaan van een handdouche met meer straalsoorten tot een regendouche XL. Voor renovatie of nieuwbouw: laat u inspireren!

Ontspannen van de dagelijkse stress kan heel eenvoudig

Een hoog tempo en allerlei eisen bepalen ons dagelijkse leven – voor wat heerlijke ontspanning blijft vaak weinig tijd. Denkt u erover na hoe u uw badkamer kunt veranderen in een perfecte plek voor een snelle energieboost ’s ochtends of ontspannend ontstressen ’s avonds? hansgrohe ondersteunt u daarbij met een breed assortiment aan doucheproducten. Onderwerp uw badkamer aan een doorlichting en beslis hoever u wilt gaan. Een belangrijke verbetering kunt u heel eenvoudig zelf handen nemen: de vervanging van uw oude handdouche. Voor nog meer wellness zorgen de hansgrohe douchesystemen en royale hoofd- en plafonddouches. Ontdek zeker ook het comfort van een thermostaat die voor een constant aangename temperatuur onder de douche zorgt.

Heerlijk ontspannen lukt in een handomdraai

Het eenvoudigste recept voor meer douchecomfort: een handdouche met moderne technologie is al een grote stap in de richting van uw eigen wellnessoase. Probeer het met de innovatieve straalsoort PowderRain. De zachte straal en duizenden microdruppeltjes zorgen voor een fantastisch gevoel van water op uw huid. Laat u in uw douche omhullen door een cocon van water en spoel de dagelijkse stress van u af. De upgrade van uw douche is heel eenvoudig: oude handdouche afschroeven, nieuwe opschroeven, klaar.

Van de straalsoort PowderRain kunt u in verschillende varianten genieten: combineer bijvoorbeeld de handdouche met een verstelbare douchestang. Het fijn parelende feelgoodprogramma vindt u bij de douchesystemen en hoofddouches en bij de producten van de nieuwe serie Rainfinity.  

Wellnesstip voor thuis: de straalsoort PowderRain en meer

Badkamerrenovatie: meer wellness met douchesystemen en hoofddouches

De straal Mono zorgt voor gerichte ontspanning. Hier te zien: Rainmaker Select met drie straalsoorten.

Beslis in welke mate u van uw badkamer een wellnessoase wilt maken. Moeten de oude aansluitingen weer worden gebruikt? Of droomt u van een nieuwe hoofddouche voor de ontspannende XL-regendouche? In beide gevallen is uw installateur ter plaatse de juiste contactpersoon, die u bij al uw vragen rondom de renovatie graag verder helpt. Bij hansgrohe vindt u alvast een ruim aanbod aan suggesties en ideeën:

  • Douchepanelen en Showerpipes worden op de bestaande wandaansluitingen gemonteerd, zodat geen nieuwe leiding moet worden geïnstalleerd. Het douchesysteem verenigt hand- en hoofddouche in één product, meestal in combinatie met een thermostaat. Bij deze combinatie kiest u een hoofddouche met één, twee of drie straalsoorten: de eenvoudigste manier om uw droom van een regendouche in vervulling te laten gaan.
  • Bij de hoofddouches, die iets meer installatiewerkzaaheden vereisen, hebt u meer mogelijkheden voor genot en ontspanning. De straalsoort Mono bij Rainmaker Select is de kleine massage voor alledag. De lokale ontspanningsstraal kan gespannen spieren losmaken en wisselt af tussen warm en koud, zoals een klassieke watertoepassing. Of kies voor de krachtige stortstraal RainFlow en creëer uw eigen toevluchtsoord met waterval. 

Deze douches zorgen voor groot wellnessplezier

Een goed gevoel met licht, kleur en media

Om van uw badkamer een feelgoodruimte te maken, kunt u nog meer doen. Voor extra verblijfskwaliteit zorgt bijvoorbeeld een sfeervolle verlichting. Of geef uw wellnessprogramma de gepaste muzikale omkadering. Meer tips voor uw wellnessbadkamer:
  • Een heldere indeling en geometrie verleent de badkamer een rustige uitstraling waarin ruimte is voor gekleurde, persoonlijke accenten.
  • Creëer transparantie. Open ruimtes en glas maken een opgeruimde indruk en zorgen voor een harmonische sfeer.
  • De esthetiek van natuurlijke materialen – van warme houttinten tot zichtbeton – is trendy en maakt van uw badkamer een aangename plek om zich even terug te trekken.
Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt