Deze badkamertips wijzen u de weg

Voor maximaal comfort: zo plant u uw persoonlijke badkamer

Kijkt u uit naar uw droombadkamer die volledig nieuw wordt ingericht? Of die bij renovatiewerkzaamheden volgens uw wensen compleet wordt vernieuwd? Goede raad is daarbij altijd welkom en daarom wil hansgrohe u helpen. Bijvoorbeeld met een checklist op weg naar de individuele wellnessbadkamer: waar u al vroeg aan moet denken, welke technische mogelijkheden er zijn enz. Opdat uw badkamer optimaal voldoet aan al uw behoeften.

Advies voor uw nieuwe badkamer naar wens

Bij nieuwbouw of bij vastgoed waarbij alles moet worden herbekeken, hebt u alle beslissingsvrijheid. Van de plattegrond tot de techniek kunt u uw gekoesterde badkamerideeën realiseren. En innovatieve technologie op uw verlanglijst zetten. Opdat uw badkamer klaar is voor de toekomst.

Behoeften bepalen, prioriteiten stellen

Denk eerst even na over voor wie de badkamer bedoeld is: een single, een woongemeenschap of een gezin? En over wat het moet worden: een puristische oplossing of een wellnessoase? Wilt u eerder een toevluchtsoord creëren of wenst u een badkamer die rechtstreeks aansluit op de slaapzone? Houd ook rekening met alle mogelijke behoeften in de toekomst. De badkamer voor alle generaties geeft u het goede gevoel dat uw investering duurzaam is. Zeker wanneer u dan later ook echt hulp nodig hebt. Leg vervolgens een budget vast. En beslis al vroeg over de stijlrichting. Dat vergemakkelijkt uw zoektocht naar de juiste producten en combinaties. Onze checklist helpt u om niets te vergeten. Gewoon punt per punt afvinken.

Tips en ideeën voor het plannen van de badkamer.
Een nieuwe badkamer plannen, betekent uitkijken naar een persoonlijke wellnessomgeving met meer comfort en mooi design. Waar moet men vooraf aan denken? Onze checklist helpt u.

Van innovatieve technologie tot stijlwerelden: deze ideeën helpen u verder

Wie frisse ideeën voor zijn nieuwe badkamer verzamelt, kan wel wat inspiratie opdoen met technische innovaties en trends. Droomt u van een inloopdouche en doucheplezier in XXL-formaat? In de badkamer verandert er veel: vraag een specialist in uw buurt naar de nieuwste trends en mogelijkheden. Met deze achtergrondkennis kunt u de architect of binnenhuisarchitect doelgericht over uw wensen informeren.

Plan een badkamer met toekomst

De nieuwe badkamer moet voor lange termijn zijn: met een inbouwoplossing van hansgrohe blijft u flexibel. Zo kunt u vandaag voor een voordeliger hansgrohe product kiezen, om het in de toekomst door een hoogwaardigere oplossing te vervangen. En dat zonder veel moeite. De basis hiervoor is het inbouwdeel van hansgrohe, de iBox universal, die compatibel is met alle inbouwmengkranen van het merk.

U wilt vooruitziend plannen? Een struikelvrije badkamer voor alle generaties biedt comfort voor iedereen. En tegelijkertijd investeert u in de waarde van uw vastgoed. Overweeg ook om gebruik te maken van de innovatieve Select technologie voor waterregeling met een druk op de knop. Het uitstekende gebruikscomfort voldoet aan de behoeften van badkamergebruikers van alle leeftijden. En tot slot: spaarzame technologieën zoals AirPower en EcoSmart maken uw badkamer duurzaam.

Hoe moet de nieuwe badkamer eruitzien?

Goede ideeën voor uw badkamer zijn onafscheidelijk verbonden met de vraag naar uw persoonlijke stijl. hansgrohe maakt een onderscheid tussen de stijlrichtingen Modern, Avantgarde en Classic. Assortimenten met zorgvuldig op elkaar afgestemde producten bieden u de zekerheid dat alles ook echt bij elkaar past.

Steeds goed geadviseerd

Vind een verdeler in uw buurt